Τρίτη, Φεβρουαρίου 8

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟ ΚΑΡΥΩΝ

 
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟ ΚΑΡΥΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ
της 5-2-2011 ΠΑΟ ΚΑΡΥΩΝ – ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ
Αναφερόμενοι στην ανακοίνωση της ομάδας των ΚΑΡΥΩΝ για τη διαιτησία των μελών του συνδέσμου μας ΣΤΑΦΙΔΑ ΕΥΑΓ. και ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ ΕΥΣΤ. σχετικά με τον αγώνα της 5-2-2011 ΠΑΟ ΚΑΡΥΩΝ – ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ τονίζουμε ότι αρμόδιος για να κρίνει τους διαιτητές είναι ΜΟΝΟ ο παρατηρητής διαιτησίας.
Η αποζημίωση των διαιτητών είναι θεσμοθετημένη και κανείς δεν μπορεί να την αμφισβητήσει, όπως και κανείς δεν έχει υποχρεώσει τους παράγοντες της κάθε ομάδας να ασχοληθούν με αυτές.
Οι διαιτητές του συνδέσμου μας έχουν αποδείξει στο παρελθόν και θα το κάνουν και στο μέλλον, ότι αγαπούν αυτό που κάνουν. Έχουν διευθύνει χωρίς αποζημίωση (αφιλοκερδώς), αγώνες ομάδων φορέων, παλαιμάχων, φιλικών αγώνων, αγώνων ομάδων υποδομής, μικτών ομάδων.
Ελπίζουμε να έχει επιληφθεί η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Χίου για την ανακοίνωση της ομάδας των Καρυών η οποία έχει δημοσιευθεί στην εφημερίδα Αθλητική Χίος στις 7-2-2011.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΡΟΥΛΗΣ Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.