Τρίτη, Φεβρουαρίου 15

Γ.Σαρρής : Αργήσαμε....

Καθυστέρηση όσον αφορά τις απαραίτητες ενέργειες της ΕΠΣΧ στο θέμα ''Διαιτησία'' και την εναρμόνιση με το νέο καθεστώς, παραδέχθηκε με δηλώσεις του στην patridatv ο πρόεδρος της , Γ.Σαρρής.
Το σχετικό link ΕΔΩ .

16.02.11
 
Προβλήματα όσον αφορά τη λειτουργία της επιτροπής διαιτησίας, την ΕΠΣ Χίου και το σύνδεσμο διαιτητών, δημιουργήθηκαν τη φετινή χρονιά, ενώ όπως είπε ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Χίου και μέλος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής, σιγά- σιγά αντιμετωπίζονται.
«Δημιουργήθηκαν προβλήματα τα οποία ήταν εντονότερα το Νοέμβριο. Φταίμε κι εμείς γιατί από το 2009 που άλλαξε ο θεσμικός ρόλος του Συνδέσμου Διαιτητών, εμείς μείναμε στα ίδια και δεν κάναμε ριζικές αλλαγές», είπε, συμπληρώνοντας: «Αφήσαμε 1,5 χρόνο ενώ δεν θα έπρεπε να είναι το ίδιο άτομο αρχιδιαιτητής και Πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών».
Όπως ο ίδιος συμπλήρωσε οι αρμοδιότητες που είχε παλιά ο Σύνδεσμος Διαιτητών πέρασαν στις Ενώσεις και στην επιτροπή διαιτησίας των ενώσεων, κάτι που κατανοήθηκε καθυστερημένα σε τοπικό επίπεδο, ωστόσο όμως επέφερε θετικά αποτελέσματα.
Ο κ. Σαρρής επιβεβαίωσε ότι η ΕΠΣ Χίου συνεργάζεται άψογα με τον αρχιδιαιτητή Γιάννη Μαχαίρα και σε λίγο καιρό τα πράγματα θα είναι ακόμα καλύτερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.