Δευτέρα, Φεβρουαρίου 7

Ο Σπανός στον Πιλάβιο για Γιάχο και Μαγιάννη

Την εξαίρεση του Θανάση Γιάχου από τους επόμενους αγώνες του Ατρόμητου αλλά και την παραδειγματική τιμωρία του βοηθού του στο ματς κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου, κ. Μαγιάννη, «που ακύρωσε κανονικό γκολ της ομάδας», θα ζητήσει ο Γιώργος Σπανός σε συνάντησή του με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο, και τον πρόεδρο της ΚΕΔ, Βασίλη Τεροβίτσα. 

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ για αυτά που σκοπεύει να ζητήσει ο πρόεδρος του συλλόγου του Περιστερίου από τους θεσμοθετημένους φορείς του ποδοσφαίρου: «Με αφορμή τα τελευταία κρούσματα διαιτησίας σε αγώνες της ομάδας, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος κ. Γιώργος Σπανός θα συναντηθεί εντός της εβδομάδας με τους θεσμοθετημένους φορείς του ποδοσφαίρου, ήτοι τον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Σοφοκλή Πιλάβιο και τον πρόεδρο της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας κ. Βασίλειο Τεροβίτσα. Θα ζητήσει να εξαιρεθεί ο διαιτητής Γιάχος του συνδέσμου Χίου από τους επόμενους αγώνες της ομάδας αλλά και την παραδειγματική τιμωρία του βοηθού διαιτητή Μαγιάννη που ακύρωσε κανονικό γκολ της ομάδας στο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου υποδεικνύοντας λανθασμένα σε θέση οφ-σάιντ τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Καραλή καθώς και γιατί δεν υπέδειξε σε θέση οφ-σάιντ ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Βόλου στη φάση του δεύτερου γκολ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.