Σάββατο, Φεβρουαρίου 19

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ

Ο Αρχιδιαιτητής/ΕΠΣ Χίου προέβη στις παρακάτω αντικαταστάσεις διαιτητών, βοηθών διαιτητών σε αγώνες τοπικών πρωταθλημάτων της 20-21/2/2011.

-Στον αγώνα Β' Τοπικής κατηγορίας ΠΟΣΕΙΔΩΝ-ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ την αρχικά ορισθέντα βοηθό διαιτητή Γεωργοπούλου Ιωάννα αντικατέστησε ο Πιτταούλης Νίκος.

-Στον αγώνα Α' Τοπικής κατηγορίας ΚΑΝΑΡΗΣ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ τον αρχικά ορισθέντα βοηθό διαιτητή Πιτταούλη Νίκο αντικατέστησε η Γεωργοπούλου Ιωάννα.

-Στον αγώνα Προπαιδικού Πρωταθλήματος ΜΙΚΤΗ ΕΝΩΣΗ-ΒΑΡΒΑΣΙΑΚΟΣ τον αρχικά ορισθέντα βοηθό διαιτητή Κόυκή Δημήτριο αντικατέστησε ο Στρουμπίνης Κώστας.

Επίσης ανακοινώνεται ότι λόγω απαγορευτικού απόπλου των πλοίων οι διαιτητές ΤΣΑΠΑΡΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ, ΚΟΤΡΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ και ΤΟΡΟΥΝΟΓΛΟΥ ΣΑΒΒΑΣ έχουν αποκλειστεί εκτός Χίου και σε περίπτωση που δεν λήξει, θα επέλθουν και άλλες αλλαγές στους ορισμούς.


*********************************************************************************
 Ανακοίνωση Συνδέσμου Διαιτητών.


ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΜΕ ΣΩΜΑΤΕΙΑ
Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 18-2-2011 και ώρα 17:00 στα γραφεία του Συνδέσμου Διαιτητών ποδοσφαίρου Χίου η συνάντηση του Νεοεκλεγέντος Δ.Σ. με εκπροσώπους των ομάδων.
Παρόντες ήταν εκπρόσωποι από αρκετά σωματεία και μέσα σε καλό κλίμα ανταλλάχτηκαν απόψεις που θα βοηθήσουν στο μέλλον το χιώτικο ποδόσφαιρο.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.