Κυριακή, Φεβρουαρίου 6

Εκπλήξεις..

[soumo.jpg]

Η Κυριακή προβλέπονταν ''ξενέρωτη'' με βάση το πρόγραμμα, όμως τα αποτελέσματα της έδωσαν ένα εντελώς διαφορετικό χρώμα, κυρίως η αποτυχία του Ομήρου να κερδίσει τον Λέοντα ή αν θέλετε η επιτυχία του Λέοντα να πάρει βαθμό από την ομάδα της Καλλιμασιάς, ήταν ''όλα τα λεφτά'' της αγωνιστικής.
Αναλυτικά...
Λέων-Όμηρος 1-1 με τον Καστάνια να ισοφαρίζει το γκολ του Γ.Ψαρούδη με καταπληκτικό σουτ από 40 μέτρα και τον Όμηρο να χάνει τα άχαστα και μαζί τη νίκη.


Καλαμωτή-Ελάτα σε ένα μέτριο παιχνίδι, την Ελάτα να παρατάσσεται με πολλές απουσίες, να δίνει γήπεδο στη γηπεδούχο έχοντας 10 παίκτες πίσω από τη μπάλα και τον Φόρσο μόνο και έρημο μπροστά.
Ήρεμο παιχνίδι από την ομάδα της Καλαμωτής που με υπομονή περίμενε να έρθει το 1ο γκολ...Τελικά πέτυχε δύο στο πρώτο ημχ. 9 και για τα δύο ευθύνεται ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων) και ακολούθησαν άλλα τρία στο 2ο ημχ με αυτό του Κ.Σφήκα εξαίσιο σε εκτέλεση.


Άθλος για τον Ηρακλή στα Νένητα και 1-1 τελικό σκορ με τον Κανάρη να ισοφαρίζει προς το τέλος της αναμέτρησης με πέναλτι και την ομάδα των Θυμιανών να ζητάει επίσης ένα.


Το γρήγορο γκολ που πέτυχε η Δάφνη ( 1ο λεπτό) έκανε ακόμη πιο εύκολο το απόγευμα της ομάδας του Π.Λιτσάκη απέναντι στην Αναγέννηση που δεν απείλησε και δέχθηκε ακόμη δύο γκολ σε διάστημα 3 λεπτών στο 2ο ημχ, με το ταμπλό να γράφει τελικό σκορ 0-3.


Τέλος στο Δ.Στάδιο ο Ατρόμητος κέρδισε τον Πύργο 3-1 αφού παρουσίασε για άλλη μία φορά το πολύ καλό επιθετικό του πρόσωπο, δεχόμενος όμως και πάλι γκολ.
Πολλά παράπονα για τη διαιτησία από τον Πύργο, κυρίως για την αποβολή του Δάνδουλα..
Περισσότερα ΕΔΩ

Για την 2η κατηγορία σήμερα...

ΦΑΡΚΑΙΝΑ-ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ 3-1

ΠΑΝΟΙΝΟΥΣΣΙΟΣ-ΛΑΙΛΑΠΑΣ 1-0

ΗΦΑΙΣΤΟΣ-ΠΑΧ 1-4

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.