Σάββατο, Νοεμβρίου 13

Μυρίζει.....

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh0qcHTJ-rzcNDJwoHTOYwtEaeZWLAOhz_mwuxXpcavFwixH_dRcqSqMMBESeltjLLXrAMJbNNx6oXl93yGmzhAuDLNRA6g5vodS2smnQmOnXtQ3psFNaMh_y1vbPB607-cOXCzUyLuLQM/s1600/kolotoumpa.jpg
Ανακοίνωση έδωσε σήμερα το πρωί ο Σύνδεσμος Διαιτητών με την οποία εξηγεί τους λόγους για τους οποίους τελικά, οι διαιτητές θα παρουσιαστούν κανονικά στα γήπεδα το Σ/Κ.
Κωλοτούμπα ή κάτι άλλο???
Εμένα πάντως κάτι μου ....μυρίζει....


Σάββατο, 13 Νοέμβριος 2010 09:23

Το σύνολο των διαιτητών (και η οποία είναι η πλειοψηφία), που συγκεντρώθηκαν, την Παρασκευή 12-11-2010 στα γραφεία του συνδέσμου Διαιτητών, αποφάσισε να μην αγωνιστεί στους αγώνες της 13-11-2010, και 14-11-2010, γιατί η Διοίκηση της ΕΠΣ ΧΙΟΥ δεν έλαβε υπόψη της, την άποψη τους, «ΝΑ ΜΗΝ ΟΡΙΣΘΕΙ Ο κ. ΜΑΧΑΙΡΑΣ ΩΣ ΑΡΧΙΔΙΑΙΤΗΤΗΣ» ο οποίος είναι σε δυσαρμονία με τη πλειοψηφία των διαιτητών.
Η άποψη διατυπώθηκε, στην γενική συνέλευση των σωματείων στα γραφεία της ΕΠΣ ΧΙΟΥ την Τετάρτη 10-11-2010
Το Σάββατο 13-11-2010 το πρωί μετά από επικοινωνία του Προεδρείου των Διαιτητών με τον Νομάρχη Χίου κ. Π. Λαμπρινούδη ο τελευταίος τους παρακάλεσε να κατέβουν να αγωνισθούν για να μην οξυνθεί ακόμη περισσότερο το πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες.
Οι διαιτητές σεβόμενοι την επιθυμία του Νομάρχη θα αγωνισθούν (όσοι εξ’ αυτών μπορούν), γιατί οι ορισμοί από τον νέο Αρχιδιαιτητή έγιναν εν αγνοία τους.
Η στάση που θα κρατήσουμε τις επόμενες ημέρες θα επανεξεταστεί στη συγκέντρωση της Δευτέρας 15-11-2010 που θα γίνει στα γραφεία του Συνδέσμου μας.



Τα σημερινά ματς...

Καρυές-Λέων 6-1
Άτλας-Όμηρος 0-1
Κανάρης-Πύργος 2-0

ΠΑΧ-Λαίλαπας 1-3 

1 σχόλιο:

  1. Ευτυχώς ή δυστυχώς (μάλλον ευτυχώς στην παρούσα συγκυρία),επιβεβαιώθηκαν πανηγυρικά οι προβλέψεις μου.Στην ουσία όμως,η αναταραχή κανένα δεν ωφέλησε και τα μεγάλα προβλήματα του χιακού ποδοσφαίρου παραμένουν άλυτα.Η χειμερία νάρκη καλά κρατεί και τίποτα δεν φαίνεται να μπορεί να τη διακόψει.
    Ευάγ. Μανάρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.