Σάββατο, Νοεμβρίου 20

Πρώτη ήττα για την Δάφνη...


Μεγάλη νίκη για τον Κανάρη σήμερα το απόγευμα στη Καλλιμασιά επί της αήττητης έως σήμερα Δάφνης με 3-1.
Πειθαρχεία, πολλά και καλά τρεξίματα ήταν τα τρία συστατικά μιας μεστής και σοβαρής εμφάνισης για τον Κανάρη που κυριάρχησε στο 1ο ημχ. όπου και προηγήθηκε με 2-0.
Στη συνέχεια στο 2ο μέρος, η ομάδα των Νενήτων έδωσε γήπεδο στην αντίπαλο, που η αλήθεια είναι μπήκε πολύ δυνατά στο γήπεδο με σκοπό να μειώσει το σκορ, όσο γρηγορότερα γίνονταν....
Έφτιαξε φάσεις και έβγαλε ευκαιρίες η Δάφνη σε αυτό το διάστημα, όμως όσο η ώρα περνούσε, η πίεση έπεφτε και πλέον ήταν σειρά του Κανάρη να εκμεταλλευτεί τα κενά που πια υπήρχαν στην άμυνα της ομάδας του Π.Λιτσάκη...
Έτσι κι αφού προηγουμένως είχαν δύο πολύ καλές ευκαιρίες, κατάφεραν και ''σκότωσαν'' το ματς με το τρίτο γκολ να έρχεται πολύ εύκολα σε μία από τις κόντρες που έβγαλαν, με τον Ι.Μονίαρο που βγήκε τετ ατ τετ με τον Παιδούση .
Μετά από λίγο, ένα όμορφο γκολ του Σεζένια, έκλεισε το σκορ.
Πειθαρχημένος και αποτελεσματικός ο Κανάρης δεν εντυπωσίασε με το ποδόσφαιρο που έπαιξε, όσον αφορά το θέαμα,  αλλά δεν πρέπει να ξεχνάει κανείς πως το ματς ήταν ντέρμπι, με την αντίπαλο έως και λίγο πριν από την έναρξη να έχει το απόλυτο στις νίκες.
Ασύνδετη ομάδα η Δάφνη ( είχε και κάποιες ''καλές''απουσίες, όπως του Π.Κίτρινου) τα περίμενε όλα από τους Σεζένια,Παπαλάνη και Ζαμπετάκη, οι οποίοι αντιμετωπίσθηκαν με πολύ καλό αμυντικό παιχνίδι από την αντίπαλη ομάδα.


Συνοπτικά τα σημερινά αποτελέσματα.
Ηρακλής-Πιτυός 3-0 (α.α)
Κοφινάς-Αναγέννηση 2-1
Δάφνη-Κανάρης 1-3
Καλαμωτή-Λέων 3-0


και την 2η κατ.
Λαίλαπας-Ένωση 1-0

2 σχόλια:

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.