Τετάρτη, Φεβρουαρίου 9

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ( another one)

Βερεσέ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Μία μεγάλη έκπληξη περίμενε την αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Χίου το απόγευμα της Τρίτης 8-2-2011 στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Χίου. Ενώ είχε ζητήσει συνάντηση με το Δ.Σ. της Ένωσης ο Πρόεδρος δεν τους δέχθηκε και τους παρέπεμψε στην επιτροπή της ΕΠΣ Χίου που είχε συστήσει και είχε ασχοληθεί με θέματα διαιτησίας κατά την περίοδο που είχαν παραιτηθεί οι διαιτητές. Η αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του Συνδέσμου συναντήθηκε και έθεσε στην επιτροπή της Ε.Π.Σ. το θέμα της απόδοσης στο Σύνδεσμο του ποσοστού (5%) από κάθε αγώνα όπως έχει συμφωνηθεί. Το ποσό αυτό μαζί με το άλλο 5% το δίνουν οι διαιτητές μετά το τέλος του αγώνα στον παρατηρητή αγώνα.
Δυστυχώς η επιτροπή είπε ότι το ποσοστό δεν θα αποδοθεί, όπως είναι συμφωνημένο, μέχρι να γίνει ανάκληση των δηλώσεων του Προέδρου του Συνδέσμου στο περιοδικό Referre κατά το διάστημα της παραιτήσεων των διαιτητών.
Θεωρούμε ότι δεν είναι σωστό να συγχέονται τα δύο γεγονότα.
Καλούμε την επιτροπή να αναθεωρήσει τη θέση της και να αποδώσει στο Σύνδεσμο τα ποσοστά που του αναλογούν.
Για το Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΡΟΥΛΗΣ                         Π. ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ Γ.

5 σχόλια:

  1. Όπως αντιλαμβάνεσαι αγαπητέ οικοδεσπότη,στο κενό οι ευχές μας.Αν θυμάσαι,προ μηνών κάτι είχα αναφέρει περί αλαζονείας.Άγνωστες λέξεις:Συναίνεση,υποχωρητικότητα,σεβασμός,αλληλοεκτίμηση,καθαρές εξηγήσεις.Και ο κατήφορος δυστυχώς συνεχίζεται.Ίδωμεν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ. ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο Κ. ΡΟΥΛΗΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΣ ΧΙΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΟΡΙΣΜΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ??? ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΗς ΔΙΕΝΕΞΗΣ ΕΠΣ ΧΙΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ??? Η ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΔΙΑΨΕΥΣΗ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σαφέστατα, εννοείται και από τις δύο πλευρές.Δεν διαφωνώ.Η ουσία όμως ποιά είναι;Ότι η διαμορφωθείσα κατάσταση με την υποβόσκουσα καχυποψία εκατέρωθεν, βλάπτει τα μέγιστα και εν πάση περιπτώσει δημιουργεί κωλύμματα στην ομαλή διεξαγωγή των τοπικών διοργανώσεων με αθώα θύματα.Και αν θέλεις,το χειρότερο είναι ότι δυστυχώς δεν βλέπω να υπάρχει προοπτική εξομάλυνσης τουλάχιστον για το αμέσως επόμενο διάστημα.Δεν είναι τραγικό να γίνουν μερικά μικρά βηματάκια από όλους προς τα πίσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βαγγελη προχθες σου ειπα απο εδω να βοηθησεις να ξεβρομισει ο χορος αυτος. Ο λογος ειναι επειδη εμεις η παραγοντες τον σωματειον οταν βρισκουμαστε και τα λεμε δεν σε βαζουμε στο ιδιο καζανι με τον Ρουλι.Γι'αυτο και η ανωνυμια μου.Λεγοντας ομως για δευτερη φορα τον Σαρρη αλαζονα,μας βαζεις να σκεφτομαστε αλλα πραγματα, οτι στο μελλον να μην σε βλεπουμε σαν ανερξατητο αλλα σαν πιονη του Ρουλι. Εξαλου εμεις τον ψηφισαμαι και αυτον θεορουμε πιο καταλληλο για την θεσει αυτην μεχρι της επομενες εκλογες.Δεν προκειται να ξαναγραψο ποτε για σενα οτι ηθελα να σου πω, σου το ειπα.Αν παιρναει ο λογος σου στους καλους διετιτες πεστους να παιζουν μονο με την ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥΣ.Ευχαριστο και συγνομη μαζι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λοιπόν καλέ μου φίλε,τελειώνοντας να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα γιατί σίγουρα θα γνωρίζεις ότι αποφεύγω τις ετικέτες.Δεν καταφέρομαι εναντίον προσώπων αλλά καυτηριάζω τις συμπεριφορές.Ήμουν και θα είμαι φίλος με όλους αλλά πάντα είχα το θάρρος της γνώμης μου.Πιόνι έξω απο το παιχνίδι δεν υπάρχει,κι εγώ τώρα είμαι εκτός.Όπως λες κι εσύ γιά τον πρόεδρο της ΕΠΣ πολύ σωστά ότι τυγχάνει της αποδοχής της πλειοψηφίας,το ίδιο συμβαίνει και με τον Π. Ρούλη γιά πολύ περισσότερο διάστημα και δεν μπορεί να είναι τυχαίο ότι εκλέγεται επι σειρά ετών από το σύνολο των διαιτητών χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει ότι έχει το αλάθητο.Αδιαμφισβήτητο γεγονός πάντως είναι πως τις επιλογές του τις ασπάζεται η πλειοψηφία,οπότε τα σχόλια περιττεύουν. Δυσκολεύομαι όμως αφάνταστα επιχειρώντας να ερμηνεύσω τι εννοείς λέγοντας "ξεβρόμισμα" και τι σημασία έχει αν περνάει ο λόγος μου.Τι γνώμη μπορεί να έχει κάποιος που έχει παρακολουθήσει-αγωνιστικά τουλάχιστον- 5 ή 6 διαιτητές τα τελευταία χρόνια.Πολύ απλά,είναι άδικο να εκφράσω άποψη.Φροντίζω βέβαια να ενημερώνομαι με κάθε τρόπο επαρκώς.Τώρα που το βάρος των επιλογών πέφτει στις ΕΠΣ,θα έχει ενδιαφέρον να παρακολουθήσουμε το μέλλον της διαιτησίας.Και πάλι εύχομαι τα καλύτερα γιά όλους μας και σε ευχαριστώ πολύ γιά τις επισημάνσεις σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.