Κυριακή, Φεβρουαρίου 6

Καφέ-Γκολ

Γράφεις και αναφέρεσαι σε θέματα ''καφενειακά'' , είπε και ελλάλησε απευθυνόμενος σε μένα και το μπλογκ, τύπος του ποδοσφαίρου μας, όταν κάποια στιγμή αυτές τις μέρες του έκανα μια ''δύσκολη'' ερώτηση την οποία φυσικά και απέφυγε να απαντήσει, αρκούμενος στα πιο πάνω λόγια..

Οκ φίλε μου, δεν έχω καμία ένσταση σε αυτό και δεν θα κρίνω την ''κρίση'' σου..

Άλλωστε ποτέ δεν δήλωσα δημοσιογράφος, ειδησάκιας ή κάτι παρεμφερές, έτσι δεν είναι??
Και ναι, είναι καφενειακού τύπου τα γραφόμενα μου εδώ μέσα...ας πούμε αδερφέ, πως βρίσκομαι στη καφετέρια και συζητώ με παρέα ποδοσφαιρική....Πόσοι να χωράνε στο τραπέζι? Τέσσερις, πέντε , δέκα??
Ε λοιπόν εδώ μέσα ''χωράνε'' εκατοντάδες και όλοι έχουν τη δυνατότητα - μέσα από τα σχόλια- να συμμετάσχουν στη κουβέντα και να πουν τη γνώμη τους...Παράλληλα και από εκεί μέσα - σχόλια- υπάρχει η δυνατότητα να ανοίξει κι άλλο η κουβέντα ( η καφενειακή που λέγαμε) και όταν μια κουβέντα ''ανοίγει'' γράφει το κοντέρ σκορ, πλούσιο σκορ από ειδήσεις, κους-κους και παραλειπόμενα...
Με λίγα λόγια φίλε γιατί το κούρασα...
Αντί να λέμε κάποια - ενδιαφέροντα ή μη, λάθος ή σωστά  - μεταξύ φίλων και γνωστών, αυτά βγαίνουν από εδώ με σκοπό και μόνο να ανοίξει η παρέα...
Τα υπόλοιπα, κέρδη ή ζημίες - για τους πάντες - θα δείξει το μέλλον...


Αρκετά μεγάλη η απουσία μου και μαζεύτηκαν πολλά....Για πάμε...


Δύο ματς για τη πρώτη κατηγορία χθες.
Στο Βροντάδο η Μίκρα μετά από μέτρια εμφάνιση πήρε άλλους τρεις βαθμούς από το ματς με τις Καρυές με το γκολ να έρχεται νωρίς με ( σωστή υπόδειξη) πέναλτι του Μουλάκη ο οποίος αφιέρωσε το γκολ στον άτυχο συμπαίκτη του, Ανδρέα Γιούρα που τραυματίστηκε σοβαρά την περασμένη αγωνιστική στο γόνατο.
Πέναλτι ζήτησε και η ομάδα του Σ.Ξύδα η οποία τελείωσε το ματς με 9 ποδοσφαιριστές (με 2η κίτρινη και οι δύο αποβολές) έχοντας πολλά παράπονα από τα σφυρίγματα του κ.Σταφίδα..
Ποδόσφαιρο παίχτηκε όσο οι δύο ομάδες αγωνίζονταν με 11 ποδοσφαιριστές κι αυτό γιατί αμέσως μετά την πρώτη αποβολή , οι ποδοσφαιριστές της γηπεδούχου διαμαρτυρόταν σε κάθε φάση του παιχνιδιού, συνεπικουρούμενοι από τους φιλάθλους τους και ταυτόχρονα το πάθος που έβγαζαν στο γήπεδο κτυπούσε κόκκινο...
Τα παραπάνω χειροτέρεψαν στο 2ο μέρος μετά και την 2η αποβολή για τις Καρυές, μια αποβολή που πείσμωσε ακόμη περισσότερο τους εννέα εναπομείναντες και....αποσυντόνισε την φιλοξενούμενη Μίκρα της οποίας τα ατού, κυρίως στη μεσαία γραμμή, βρέθηκαν σε πολύ κακή μέρα τουλάχιστον στις απαιτήσεις που είχε πλέον το ματς, όσον αφορά τη δημιουργία ποδοσφαίρου ( αμυντικά η φιλοξενούμενη, κινδύνευσε ελάχιστα καθ' όλη τη διάρκεια του ματς)


Κορυφαίος του γηπέδου ο Φ.Τσαφαράς των Καρυών, κυριολεκτικά μια ομάδα μόνος του, χωρίς να υστερήσουν οι υπόλοιποι σε προσπάθεια και μάχες.
Άρχοντας για άλλη μία φορά ο Φάνης Κουτελάκης στην άμυνα της Μίκρας, ''Δαίμονας'' ο Μ.Μηναδάκης ,  σταθερά ''πολυεργαλείο''  ο Θ.Γαλάνης, δεν πιέστηκε ιδιαίτερα ο Κ.Γωνιάς, άλλη μία ''μεστή'' παρουσία για τον 16χρονο  Σ.Λοίζο, καλός αλλά μόνος ο Κ.Μπουλαζέρης στο κέντρο, προσπάθησε με ένα πόδι ο Σ.Μουλάκης, δεν έχει καταφέρει να επανέλθει στα στάνταρ του, ο Γ.Τσαφαράς.


Μέτριος ο Σταφίδας , στις κίτρινες απλά έπραξε βάση κανονισμών, με λίγα και χωρίς ουσία λάθη οι επόπτες.


Άτλας-Κοφινάς το άλλο ματς της ημέρας, με τους γηπεδούχους να μπαίνουν στο γήπεδο....αφού δέχτηκαν τρία τέρματα από τους αντιπάλους τους, με το σκορ που διαμορφώθηκε έτσι νωρίς, να είναι και το τελικό.
Άψογη η διαιτησία του Πολυτάρχου, δέχθηκε τα συγχαρητήρια και από τις δύο ομάδες.

2 σχόλια:

  1. ΤΙ ΤΥΧΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ 9 ΠΑΙΧΤΕΣ ΕΝΩ Η ΑΛΛΗ ΜΕ 14 ΠΑΙΧΤΕΣ!ΝΤΡΟΠΗ,ΑΝ Η ΜΙΚΡΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΑ ΣΦΥΡΙΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ,ΤΟΤΟ ΚΛΑΦΤΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ti tixi mporei na exei mia omada otan ekviazei sfirigmata;
    ti tixi mporei na exei mia omada otan apo to proto 20lepto kai meta vrizei ton diaititi epeidi xanei;
    ti tixi mporei na exei mia omada i opoia prospathei na dimiourgisei entiposeis,pos dithen adikithike, apo ti stigmi pou kai i apovoles itan sostes kai to penalnti pentakatharo;
    Siberasma:klafta xaralabe

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.