Πέμπτη, Φεβρουαρίου 24

Όλοι στα γήπεδα...


 

''Μάχες σε όλα τα μέτωπα''.
''Η πιο ενδιαφέρουσα αγωνιστική της σεζόν''.
''Ποδοσφαιρική μαγεία ή πόλεμος το Σ/Κ''??

Δεκάδες οι τίτλοι που υπόσχονται περιγραφή των παιχνιδιών του πρωταθλήματος της 1ης κατηγορίας του νησιού μας για το Σ/Κ που έρχεται.


Καλώς ή κακώς το ποδόσφαιρο πλέον έχει αποκτήσει  ( αν και προφανώς όπως είναι, δεν το αξίζει) ένα μεγάλο μερίδιο της καθημερινότητας πολύ κόσμου στη Χίο, με την ανταγωνιστικότητα των ομάδων - και ουχί την ποιότητα συνολικά- να έχει ανέβει σε επίπεδα που κανείς δεν φαντάζονταν λίγα χρόνια πριν.

Ομιλώ, επιμένω για την ανταγωνιστικότητα και όχι την ποιότητα!! μη γινόμαστε γραφικοί...μεταξύ μας παίζουμε, μεταξύ μας παλεύουμε, μεταξύ μας βγάζουμε τα μάτια μας, η υπόλοιπη Ελλάδα δεν με μας ξέρει και δεν την ξέρουμε ποδοσφαιρικά...

Τι έλεγα... Α,ναι...το Σ/Κ λοιπόν που έρχεται αναμένεται ίσως το πιο ενδιαφέρον Σ/Κ της φετινής περιόδου, έως τώρα τουλάχιστον, με τα ''ζευγαρώματα'' των ομάδων να βγάζουν μεγάλα ντέρμπι βαθμολογικά,είτε επιβίωσης στη κατηγορία είτε της μάχης για τα σκήπτρα του πρωταθλητή της χρονιάς.

Πριν από λίγο ενημερώθηκε το σαιτ της ΕΠΣΧ με τους ορισμούς των διαιτητών...
Πάμε να δούμε τις τριάδες...


ΚΑΝΑΡΗΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΤΣΑΠΑΡΑΣ
ΛΙΒΑΝΙΔΗΣ-ΠΟΛΥΤΑΡΧΟΥ


ΚΟΦΙΝΑΣ-ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ
ΠΟΛΥΤΑΡΧΟΥ
ΠΙΤΤΑΟΥΛΗΣ-ΠΕΤΡΙΔΗΣ


ΔΑΦΝΗ-ΟΜΗΡΟΣ
ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ
ΤΟΡΟΥΝΟΓΛΟΥ-ΚΑΡΡΑΣ


ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-ΑΤΛΑΣ
ΤΣΑΠΑΡΑΣ
ΛΑΜΠΟΣ-ΔΗΜΟΥΛΑΣ


ΕΛΑΤΑ-ΠΥΡΓΟΣ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ
ΜΑΚΑΡΕΣ-ΚΟΤΡΩΝΗΣ


ΠΑΓΧΙΑΚΟΣ/ΑΣΤΕΡΑΣ-ΛΕΩΝ
ΕΠΙΤΡΟΠΑΚΗΣ
ΦΡΑΓΚΟΓΙΑΝΝΗΣ-ΠΙΤΤΑΟΥΛΗΣ


ΗΡΑΚΛΗΣ-ΚΑΛΑΜΩΤΗ
ΣΤΟΥΠΑΚΗΣ
ΛΙΒΑΝΙΔΗΣ-ΤΣΟΥΧΛΗΣ


Ο κύριος Αθανάσιος Γιάχος ορίστηκε 4ος στο ΠΑΟΚ-ΚΑΒΑΛΑ..
Υπομονή κύριοι, υπομονή...θα μας κάνει τη τιμή και θα σφυρίξει και στο νησί ο κορυφαίος μας διαιτητής Αθανάσιος....Κοντεύει ο τελικός Κυπέλλου...Υπομονή!!!!!


Αναλυτικά οι διαιτητές σε όλα τα ματς του Σ/Κ ΕΔΩ


1 σχόλιο:

  1. Για την παράγραφο "Ομιλώ...κλπ" σου επιστρέφω το "ΑΦΕΡΙΜ" που μου...δάνεισες προ ολίγων εβδομάδων αφού συντάσσεσαι και συ- όπως και πολλοί φίλαθλοι συμπατριώτες μας φαντάζομαι- με σχετική ανάρτηση σχολίου εκ μέρους μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.