Δευτέρα, Φεβρουαρίου 14

Ατρόμητος και Μίκρα οι κερδισμένοι...

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhBQYmthL4JosfKg7vfGF_QRIcUj9Me035vPWpJcVfwPPB1jzfbcAjoB75DI5xS8exvbNSDEybeu5e9eAkd2IIUzH1XmqEBgnNKZg33aj53C7KBvdhstQJebNILlUV-0yuLU1wpamETxFw/s1600/DSC_0103.JPG
(Φωτο:atromitosblogspot)



Ο Ατρόμητος το Σάββατο και η Μίκρα σήμερα το απόγευμα, ήταν οι ομάδες που κέρδισαν έδαφος στη μάχη της κορυφής .
Δυο μεγάλα ματς, δυο μεγάλα ντέρμπι που εξελίχθηκαν σε πραγματικές μάχες και κράτησαν το ενδιαφέρον των θεατών αμείωτο έως και το τελευταίο λεπτό.


Το Σάββατο το απόγευμα στον Δαφνώνα ο Ατρόμητος μπήκε με άγριες διαθέσεις στο ματς, προηγήθηκε νωρίς και όχι μόνο κρατούσε άνετα το προβάδισμα στο σκορ αλλά έδειχνε πως οποιαδήποτε στιγμή μπορούσε και να το αυξήσει κι αυτό γιατί η αντίπαλος φάνηκε απροετοίμαστη για το ενδεχόμενο να μείνει πίσω στο σκορ, προσπαθούσε να επιτεθεί χωρίς πλάνο στηριζόμενη σε κάποιες ατομικές ενέργειες του πολύ καλού Σεζένια ( από τους λίγους διασωθέντες) και των υστερήσαντων Παπαλάνη-Ζαμπετάκη.
Το πλέον αναμενόμενο 2ο γκολ για τον ουσιαστικό Ατρόμητο ήρθε και πια, το ματς έδειξε να ''κλειδώνει'' στο διπλό.
Ούτε η πίεση στις αρχές του 2ου ημχ. από τη μεριά της Δάφνης ( πίεση ανούσια και χωρίς τελειώματα) ούτε το αριθμητικό μειονέκτημα που ''απέκτησε'' σταδιακά ο Ατρόμητος στάθηκαν ικανά να αλλάξουν το αποτέλεσμα με τη μείωση του σκορ να έρχεται στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.
 Δεν υστέρησε ουδείς από την ομάδα του Στ.Παπαθεοδώρου με τους ''μικρούς'' Βέκιο και Τομάζο να εντυπωσιάζουν με την πρόοδο τους.
Δύσκολα βρίσκει κανείς διακριθέντες από την Δάφνη με τον Σεζένια να θέλει, να μάχεται αλλά να είναι απελπιστικά μόνος.

Αξιοσημείωτα...
*Η μεγάλη προσέλευση φιλάθλων στο γήπεδο του Δαφνώνα.
*Απελπιστικά άθλιος ο αγωνιστικός χώρος.
*Αρκετά τα λεκτικά επεισόδια ανάμεσα σε φιλάθλους της γηπεδούχου και τον προπονητή της ομάδας Π.Λιτσάκη.
* Πολύ καλή παρουσία από τον Π.Τσούχλη που δεν δυσκολεύτηκε σε καμία περίπτωση σε ένα καθόλου εύκολο ματς ( ελέγχεται μόνο για τη κίτρινη κάρτα που έδειξε λανθασμένα και η οποία οδήγησε αναπόφευκτα σε αποβολή τον ποδοσφαιριστή, όταν και δέχθηκε - δίκαια αυτή τη φορά- την 2η σε φάση που ακολούθησε... Λάθος αναμενόμενο και στατιστικά - δεν σφυρίζουν μηχανές αλλά άνθρωποι-.)


Στο Δ.Στάδιο σήμερα το απόγευμα η Μίκρα κέρδισε την Καλαμωτή και την ...ατυχία αφού μπήκε στο ματς στερούμενη για διάφορους λόγους πολλούς βασικότατους ποδοσφαιριστές και παράλληλα έχασε με τραυματισμό και αναγκαστική αλλαγή άλλους δύο στο 1ο ημχ. του σημερινού αγώνα όταν και αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν οι Φαφαλιός και Λοΐζος.
Παρ' όλα αυτά κατάφερε και κέρδισε μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος μέσα από πολύ καλή εμφάνιση με το πάθος κυρίαρχο στοιχείο και βασικό της όπλο, έχοντας σε πολύ καλή μέρα τον τερματοφύλακα της, που αποσόβησε σε καίρια σημεία την ισοφάριση που επεδίωκε η φιλοξενούμενη, η οποία έβγαλε καλές και κλασικές ευκαιρίες για γκολ.
Με δεδομένα την ποιότητα της ομάδας της Καλαμωτής, τη σημασία του αγώνα και τις ελλείψεις η νίκη της γηπεδούχου αποκτά ιδιαίτερα μεγάλη αξία.


Καλό ματς και σε υψηλά στάνταρ η απόδοση των ποδοσφαιριστών και των δύο ομάδων, στάνταρ απόδοσης που ακολούθησε και το διαιτητικό τρίο έχοντας πολύ καλή παρουσία.
Μοναδική ένσταση από την πλευρά των φιλοξενούμενων που ζήτησαν πέναλτι σε μία διεκδίκηση στο 2ο μέρος ενώ παραπονέθηκαν για οφσάιντ στο 2ο γκολ της Μίκρας, χωρίς να έχουν δίκιο αφού ο ποδοσφαιριστής που πετυχαίνει το γκολ είναι καθαρά πίσω από τη μπάλα όταν την δέχεται ( έτσι τουλάχιστον φαίνεται να συμβαίνει στο βίντεο που είδα και που θα προβληθεί από την tv στις αθλητικές εκπομπές).
Μεγάλη η προσέλευση του κόσμου και σε αυτό το ματς.


Στα άλλα σημερινά για την 1η Κ. 
Ελάτα-Όμηρος 2-4
Άτλας-Ηρακλής 0-0


Η επόμενη αγωνιστική 


ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
 ΠΑΧ/ΑΣΤΕΡΑΣ
 ΔΗΜ.ΣΤΑΔΙΟ 
 ΣΑΒΒΑΤΟ 


 ΛΕΩΝ
 ΔΑΦΝΗ
 ΦΑΦΑΛΕΙΟ 
 ΣΑΒΒΑΤΟ


 ΌΜΗΡΟΣ
 ΠΥΡΓΟΣ 
 Ε.Π.Σ.ΧΙΟΥ 
 ΣΑΒΒΑΤΟ


 ΚΑΛΑΜΩΤΗ
 ΚΟΦΙΝΑΣ 
 ΚΑΛΑΜΩΤΗΣ 
 ΣΑΒΒΑΤΟ


 ΚΑΝΑΡΗΣ
 ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ 
 ΝΕΝΗΤΩΝ 
 ΚΥΡΙΑΚΗ


 ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ
 ΕΛΑΤΑ
 ΔΗΜ.ΣΤΑΔΙΟ 
 ΚΥΡΙΑΚΗ


 ΚΑΡΥΕΣ 
 ΗΡΑΚΛΗΣ 
 ΦΑΦΑΛΕΙΟ 
 ΚΥΡΙΑΚΗ


 ΡΕΠΟ : ΆΤΛΑΣ




5 σχόλια:

  1. sto proto imixrono i kalamoti itan poli kali. sto deutero pali imixrono itan poli kali i mikra. diskola pantos na anteksei i mikra etsi. 2 anagastikes alages sto 30, allous tosous ekso gia xeirourgeio, allous 2 stin athina gia douleia.... diskola ta pragmata.... ti na po....o Moulakis, o stefanos epaize amitiko xaf apo ta 30...kalo kouragio Mikra

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύς ντόρος γίνεται κάθε φορά που η Δάφνη παίζει στον
    Δαφνώνα για το γήπεδο, όλοι εσείς είστε έξυπνοι τα βλέπεται και ξέρετε όλα ?
    Εδώ και τρία χρόνια φωνάζουμε για τον αγωνιστικό χώρο, για τα αποδιτιρια, για το κράσπεδο γύρο από τον αγωνιστικό χώρο, για της κερκίδες, για τον φωτισμό, για τα αποδιτίρια τον διαιτητών, υπάλληλος (για κούρεμα ,πότισμα) δεν υπάρχει, ούτε καν μηχάνημα και εργαλεία για τις γραμμές δεν υπάρχει επίσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άνθρακες ο θησαυρός γιά όλους όσοι επιθυμούσαν διακαώς το "κάψιμο" του συμπαθέστατου Πέτρου.Το κορυφαίο σχόλιο πριν τον αγώνα πάντως ανήκε στο φίλο που αναρωτήθηκε αν υπήρχε κάποιος πιό...έμπειρος(!) για το ντέρμπι(;).Οποιαδήποτε άλλη ιδιότητα μπορεί να αμφισβητηθεί στον Πέτρο εκτός απ'αυτή.Με μικρά διαλείμματα, προσφέρει τις υπηρεσίες του φιλότιμα εδώ και 27 χρόνια.Έχει περάσει από πολλά ποδοσφαιρικά πόστα και έχει κερδίσει την εκτίμηση πολλών ανθρώπων του ποδοσφαίρου.Όπως και πολλοί άλλοι είχε τις άτυχες στιγμές του κι αυτός αλλά είναι εξαιρετικά άδικο στο ουραγό (κυριολεκτικά)τοπικό πρωτάθλημα της χώρας μας που αδυνατεί να δώσει ομάδα να σταθεί έστω αξιοπρεπώς τελευταία στη Δ' Εθνική, να απαιτούμε διαιτητές και διαιτησίες επιπέδου Κολίνα και βάλε.Όλα είναι σχετικά.
    Υ.Γ. Για να μη παρεξηγηθώ, με τον όρο "ουραγό" δεν εννοώ από πλευράς οργάνωσης,αξιοπιστίας και ανταγωνιστικότητας αλλά επιπέδου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και ποιος ισχυρίστηκε ότι υπήρξε ποτε θυσαυρός για να αποδειχθεί στην συνέχεια άνθρακες? Το γεγονός ότι δεν υπάρχει πρόθεση να αφαιρεθουν σφυριχτρες οταν πρεπει, δεν σημαινει απαραιτητα οτι καποιοι εχουν "εμπειρία" και πρεπει να σφυριζουν ακομα. Εγω να δεχτω οτι επειδη ειναι λιγοι και δεν γινεται να μεινουν λιγοτεροι τους ανεχομαστε απο αναγκη. Μηπως ετσι ομως δημιουργηθηκε η υποτιθεμενη εμπειρία και καποιων, χωρις να εννοω απαραιτητα τον κυριο Τσουχλη?
    Στο Μικρα- Καλαμωτη γιατι π.χ. ειδαμε διαιτησια επιπεδου Κολινα και απο τους τρεις διαιτητες ή υπάρχει διαφωνία?
    Εκει δηλαδη τι εγινε ξαφνικά? Ξεχασαμε το μετριο επιπεδο της Χιου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητέ φίλε εγώ δεν μίλησα γιά μέτριο επίπεδο αλλά γιά επιδόσεις κάτω του μηδενός που ακόμα και η φωτοβολίδα του Βαρβασιακού πριν 17 χρόνια δεν στάθηκε ικανή να "φωτίσει" το βάθος του πηγαδιού.Τώρα με τις νέες εξαγγελίες της διοργανώτριας και τις εκ βάθρων ανακατατάξεις στο χώρο της διαιτησίας,ελπίζουμε σε κάποια ανάσταση.Απομένει στο εγγύς μέλλον να δούμε αν θα ευοδωθούν οι προσδοκίες μας.Κυριακή κοντή γιορτή που λέει ο σοφός λαός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.