Κυριακή, Φεβρουαρίου 6

Ευχές για περαστικά...


Το Δ.Σ και όλη η οικογένεια  της Μικρασιατικής εύχονται  περαστικά και ταχεία  ανάρρωση και όσο το δυνατό γρήγορη επάνοδο στις δραστηριότητες του, στο μέλος του Δ.Σ  της ΕΠΣΧ  Γ.Φρατζέσκο .



Ευχές και από το Chios Goals Γιώργη.

2 σχόλια:

  1. Και επειδή πρωτίστως προέχει η υγεία για όλους μας,τις θερμότερες ευχές μου για γρήγορη αποκατάσταση της υγείας του φίλου Γιώργου Φρατζέσκου.Ο Γιώργος είναι ένα απο τα ποιοτικότερα άτομα που γνώρισα ποτέ στο χώρο του ποδοσφαίρου και όχι μόνο αφού οι παραμφερείς επαγγελματικές μας ιδιότητες μας μας έφεραν επίσης πολύ κοντά.Για τους αμύητους, να ενημερώσω ότι ο Γιώργος υπήρξε επί σειρά ετών διαιτητής ενώ χρημάτισε με μεγάλη αποδοχή και επιτυχία μέλος της διοίκησης και ήταν-αν δεν κάνω λάθος-ο αμέσως προηγούμενος από τον Παντ. Ρούλη πρόεδρος του Συνδέσμου διαιτητών.(Ε,ναι θυμίζει λίγο ..Μουμπάρακ ο Παντελής!!)Η πραότητα του χαρακτήρα του και η ποιότητα του τον καθιστούν απαραίτητο στους χώρους που κινείται μα περισσότερο στην οικογένειά του.Φίλε Γιώργο ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγγνώμη για το λανθασμένο "παραμφερείς" αντί του ορθού "ΠΑΡΕΜΦΕΡΕΙΣ".Ο "δαίμων" του...πληκτρολογίου βλέπετε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.