Τρίτη, Φεβρουαρίου 15

Πολλά κιλά μπάλα....



«Αποφάσισα να τελειώσω την επαγγελματική μου καριέρα. Μπορώ να πω ότι η σταδιοδρομία μου στα γήπεδα ήταν πολύ όμορφη και συναρπαστική. Έζησα πολλές νίκες, πολλές ήττες, έκανα πολλούς φίλους. Δε θυμάμαι να έχω κάποιον εχθρό»

 
Τον είπαν ξοφλημένο, τον αποκάλεσαν χοντρό, τον είχαν ξεγράψει....
Επέστρεψε στα γήπεδα, η αλήθεια είναι με πολλά παραπανίσια κιλά, όμως τα ''κιλά μπάλας'' που κουβαλούσε στα πόδια του το ''Φαινόμενο'' ήταν πολύ περισσότερα της κοιλιάς του...
Αυτές τις μέρες τα γήπεδα της Βραζιλίας, τα γήπεδα του κόσμου έχασαν τον διάδοχο του Πελέ...
Ακόμη κι έτσι, ακόμη κι αν η τελευταία ανάμνηση της μεγαλύτερης ποδοσφαιρικής φιγούρας των τελευταίων ετών, κουβαλάει κιλά παραπάνω και αμφισβήτηση, αυτός τα κατάφερε και έβαλε τις τελευταίες του πινελιές στα γήπεδα, πιο όμορφες παρά ποτέ..


Απολαύστε τον σε αυτό ακριβώς το χρονικό διάστημα ( με τα πολλά τα κιλά)..

el Gordo



''Ο Ρονάλντο έχασε σχεδόν 4 απο τα καλύτερα ποδοσφαιρικά του χρόνια μπαινοβγαίνοντας στα χειρουργεία και υποφέροντας ανατριχιαστικούς τραυματισμούς στο γόνατο. Είναι αδύνατο κανείς να ξεχάσει τον τραυματισμό του στον τελικό κυπέλλου Ιταλίας το 2000, όπου πρόλαβε να παίξει μόλις 7 λεπτά, στην πρώτη στου συμμετοχή μετά την επιστροφή του από τραυματισμό, στο ίδιο σημείο, το 1999. Παρόλα αυτά, ο Ρονάλντο πρόλαβε να βάλει 352 γκολ σε 515 παιχνίδια, να θεωρείται ο καλύτερος εκτελεστής όλων των εποχών, να σηκώσει 2 παγκόσμια πρωταθλήματα (το 2002 ως πρώτος σκόρερ) και πρωταθλήματα και κύπελλα σε όποια ομάδα αγωνίστηκε. Πως θα ήταν τα πράγματα αν ήταν υγιής? Τι θα λέγαμε τότε την ημέρα της απόσυρσής του αν σήμερα μιλάμε για τον καλύτερο σέντερ φορ των τελευταίων 20 χρόνων?''


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhgEG6FSwKnBGECfyn15bABAGx9a6qkV0gmBmkJ26An7m0Duv7oXGnlXvd5BheyfWQQ6-wUFmTDAbC5C6esi5xLoQATTCpjeJ9nHLPjFT6W-8M0mXJnujCClJO403_8h7RXIK9bO-VxDR4/s1600/e16ab2edeff9c608968e9c78e570cd3a_58399.jpg 

3 σχόλια:

  1. Πραγματικό "φαινόμενο" κακοδαιμονίας.Ας μη ξεχνάμε ότι στα γήπεδα της Ιαπωνίας και Κορέας το 2002 το πήρε σχεδόν μόνος του ενδιάμεσα στα χρόνια της ατυχίας του.Αν και δεν είμαι γενικά fun των βραζιλιάνων..απλά υποκλίνομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χα,χα,χα πως έγραψα έτσι το..fun(!).Tης νύχτας τα καμώματα...Ευτυχώς που δεν διαβάζουν Άγγλοι.Φυσικά είναι fan από το "fanatic".Sorry!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.