Πέμπτη, Φεβρουαρίου 10

Στη μπρίζα...


Το δάχυλο στη μπρίζα!! 
Ανακοινώθηκαν το απόγευμα οι διαιτητές που θα σφυρίξουν τα ματς το Σ/Κ με τα μάτια όλων ( καλώς ή κακώς αφού οι διαιτητές ΔΕΝ πρέπει να είναι οι πρωταγωνιστές στα γήπεδα αλλά πλέον η κατάσταση έχει ξεφύγει με αποτέλεσμα τα βλέμματα να πέφτουν πρώτα σε αυτούς) να πέφτουν στις τριάδες των δύο μεγάλων ντέρμπι της αγωνιστικής με το πρώτο της σειράς , το Σαββατιάτικο, με το  μεγαλύτερο βαθμολογικό κυρίως ενδιαφέρον, να κλέβει τη παράσταση όσον αφορά τις αντιδράσεις των φιλάθλων σχετικά με τον ορισμό του διαιτητή ( προσωπικά θεωρώ ότι ο συγκεκριμένος μπορεί - και με την απαραίτητη βοήθεια της τύχης - να σφυρίξει σωστά και να βγάλει το ματς απαρατήρητος, γιατί θεωρητικά αλλά και ουσιαστικά διαθέτει την εμπειρία να το κάνει..)
Πολλοί δεν συμφωνούν μαζί μου και δείτε τις αντιδράσεις τους μέσα από τα σχόλια blog το οποίο ανακοίνωσε τον ορισμό του στο ντέρμπι του Σαββάτου που έρχεται...

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...
Ο θεός να βάλει το χέρι του.
Ανώνυμος είπε...
Xriste ki Apostole
Ανώνυμος είπε...
H Megaloxarh na ton boithisi na figoyme noris
Ανώνυμος είπε...
to pio pithano na fygete tis agias markelas
Ανώνυμος είπε...
Ο Χριστος η Παναγία..... και ο Αγιος Πετρος!!!!
Ανώνυμος είπε...
Agie moy Nikola bale to xeraki sou...ti allo na po. Den exo apolitos tipota me ton anhtropo alla se ena tetoio mats tha eprepe na oristei diaititis megalis empeirias. Aporo me tin epilogi poy egine. Kala xemperdemata

Ανώνυμος είπε...
na sas feroume ton kako.......
Ανώνυμος είπε...
Ο ΓΙΑΧΟΣ ΕΦΤΑΝΕ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΣ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ!
ΚΑΛΑ ΡΕ ΜΑΧΑΙΡΑ ΠΟΥ ΖΕΙΣ!
ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ!
Atromitos A.G.S. είπε...
Άδικη και βιαστικη η όποια κρίση. Είναι ανάγκη δηλαδή να επικαλούμεθα βοήθεια Θεών και Αγίων για ενα ποδοσφαιρικό ματς? Ούτε πόλεμος να ήταν ρε παιδιά.

3 σχόλια:

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.