Πέμπτη, Φεβρουαρίου 24

Χωρίς σχόλια....

Μια φωτογραφία, χίλιες λέξεις...
Ένα βίντεο, πόσα εκατομμύρια από αυτές??
Τα σχόλια δικά σας...

3 σχόλια:

  1. Ντροπή τους άκου λέει μια αγωνιστική η τιμωρία , έσχος . Τελικά δεν αξίζει να σχολείτε κανείς . Τέλος !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι έχετε να πείτε τώρα κύριοι του Παναθηναϊκού; Τι έχει να πει τώρα ο κύριος Σισέ ; Ο κύριος Τζόρβας; video στο οποίο αποδεικνύεται περίτρανα, ότι ουδείς επιτέθηκε στους παίκτες του Παναθηναϊκού. φαίνεταικαθαρά ότι ο Γάλλος σταρ, αυτός που αποκάλεσε βάρβαρους του φίλου του Ολυμπιακού, αποχωρεί χωρίς προβλήματα από τον αγωνιστικό χώρο. Τον συνοδεύουν και άνθρωποι του Ολυμπιακού, αλλά και ένας από την ασφάλεια της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

    Ανευ λόγου και αιτίας, ο Σισέ κλωτσάει οπαδό του Ολυμπιακού, χωρίς να έχει δεχθεί επίθεση. Αυτός ήταν που πυροδότησε το φυτίλι στο Καραϊσκάκη και όχι οι φίλοι των ερυθρόλευκων, που μπήκαν για να πανηγυρίσουν. Οσον αφορά το κύριο Τζόρβα, αποχωρεί άνετος από το Καραϊσκάκη με συνοδεία τον κ. Μανουσάκη, που ανήκει στην ασφάλεια της ΠΑΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πριν μιλησετε ολοι εσεις οι εξυπνοι ακουστε τον σπικερ............ψυχραιμια ..............αραγε γιατι το λεει?ολοι αυτοι δηλητηριαζουν το ποδοσφαιρο δεν εχει σχεση τι ομαδα εισαι εδω κρινουμε τα γεγονοτα....ντροπη σε οποιον εχει αναμειξη σε αυτα ειτε κατεχει ειτε οχι θεση στο ελληνικο ποδοσφαιρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.