Τρίτη, Ιουλίου 19

Η προκήρυξη της Δ' Εθνικής 2011-2012

Δημοσιεύθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας η προκήρυξη του Περιφερειακού Πρωταθλήματος, για την αγωνιστική περίοδο 2011-2012.
Το νέο πρωτάθλημα ορίσθηκε να ξεκινήσει την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου. Οι ομάδες έχουν δικαίωμα να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την Παρασκευή 12 Αυγούστου, καταθέτοντας παράβολο ύψους 500 ευρώ. Παράλληλα θα πρέπει να προσκομίσουν βεβαίωση του λογιστηρίου της ΕΠΟ περί μη οφειλής τους, καθώς και την αντίστοιχη βεβαίωση της Ένωσης που ανήκει κάθε ομάδα.
Οι αγώνες θα πρέπει να γίνονται υποχρεωτικά σε γήπεδα που διαθέτουν χλοοτάπητα και βρίσκονται εντός των γεωγραφικών ορίων του κάθε ομίλου.
Σε ό,τι έχει να κάνει με τους ποδοσφαιριστές, απαγορεύεται να συμμετέχουν αλλοδαποί, με εξαίρεση τα σωματεία που υποβιβάστηκαν από την Γ' Εθνική και τα οποία μπορούν να χρησιμοποιούν για ένα χρόνο μέχρι δύο κοινοτικούς παίκτες. Είναι υποχρεωτική επίσης η συμμετοχή τριών "μικρών", οποίοι για τη νέα χρονιά λογίζονται όσοι έχουν γεννηθεί από 1/1/1991, ενώ μπορούν οι ομάδες να χρησιμοποιούν δύο παίκτες άνω των 33 ετών, γεννηθέντες δηλαδή πριν από την 1/1/1978.

Σχετικά με τον υποβιβασμό, ο αριθμός των ομάδων θα προσδιορισθεί μετά την οριστική κατάρτιση των ομίλων.
Σε ό,τι έχει να κάνει με την άνοδο, για την αγωνιστική χρονιά 2012-2013 θα ισχύσουν τα παρακάτω: Οι 53 πρωταθλητές των Ενώσεων, καθώς και οι δευτεραθλητές των ιδρυτριών Ενώσεων (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πειραιάς), θα συγκροτήσουν δεκατέσσερις ομίλους των τεσσάρων ομάδων ο κάθε όμιλος και θα γίνουν διπλοί αγώνες (εντός και εκτός), από όπου δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου θα προβιβαστούν στην Δ’ Εθνική.
Η προκήρυξη αυτή αναμένεται να συζητηθεί στη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ την Παρασκευή 23 Ιουλίου, με αρκετές Ενώσεις να είναι αυτές που θα εκφράσουν την αντίθεσή τους, κυρίως σε ότι έχει να κάνει με το θέμα της ανόδου από τα τοπικά πρωταθλήματα στη Δ' Εθνική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.