Δευτέρα, Ιουλίου 18

ΣΤΗΜΕΝΑ: Αναφορά και σε ματς Αιολικού

Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν οι πληροφορίες γύρω από το πόρισμα της Αστυνομίας, σχετικά με τις καταγεγραμμένες συνομιλίες του Γιώργου Τσακογιάννη, όπωα αυτές είδαν το φως της δημοσιότητας σήμερα στην εφημερίδα "Goal News".
Στο πολυσέλιδο έγγραφο γίνεται αναφορά και στον Αιολικό, σε μια συνομιλία που καταγράφηκε στις 12-4-2011, ανάμεσα στον Γιώργο ΤΣΑΚΟΓΙΑΝΝΗ και κάποιον παράγοντα με το όνομα "ΣΤΑΥΡΟΣ", φωτογραφίζοντας άνθρωπο που ενεργούσε για λογαριασμό της ομάδας της Μυτιλήνης.
Στο καταγεγραμμένο κομμάτι του πορίσματος, ο «Σταύρος» φέρεται να ζητά να μεσολαβήσει ο Τσακογιάννης για να κερδίσει την επόμενη αγωνιστική η ομάδα του τον Άγιο Ιερόθεο, προκειμένου να εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία. Η συνομιλία ολοκληρώνεται με τον ΤΣΑΚΟΓΙΑΝΝΗ να του λέει, να δουν ποιοι θα είναι οι διαιτητές και θα ξαναμιλήσουν. (DVD 195-K356: A/A 4580).
Από την έρευνα της Υπηρεσίας προέκυψε ότι, την 17-4-2011 διεξήχθη ο αγώνας ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ – ΑΙΟΛΙΚΟΣ με σκορ 1-5, για τον 8ο όμιλο του Περιφερειακού Πρωταθλήματος. 
Ο συγκεκριμένος αγώνας διεξήχθη την προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος και είχε πάντως μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον, με τους Μυτιληνιούς να επιζητούν απλώς τη μαθηματική εξασφάλιση της παραμονής τους (τερμάτισαν τελικά 5οι στη βαθμολογία), απέναντι σε έναν Άγιο Ιερόθεο, που τα είχε… παρατήσει από νωρίς, ολοκληρώνοντας το πρωτάθλημα με 10 σερί ήττες.
sportlesvos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.