Δευτέρα, Ιουλίου 4

Οριστικά τρεις οι 'μικροί'!

Τις οριστικές αποφάσεις για τους κανονισμούς που θα διέπουν το προσεχές πρωτάθλημα για τη σεζόν 2011-2012 φαίνεται πως έχουν πάρει τα μέλη της τριμελούς Επιτροπής του Πρωταθλήματος της Δ' Εθνικής. Ο Γιώργος Σαρρής και οι άμεσοι συνεργάτες του (Γιάννης Παπακωνσταντίνου, Μιχάλης Τζανόπουλος) έλαβαν την έγκριση από το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ, προκειμένου να προχωρήσουν στη σύνταξη της σχετικής προκήρυξης, η οποία θα έχει αποσταλλεί στις Ενώσεις της χώρας μέχρι τα τέλη της επόμενης εβδομάδας. Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να τονιστεί ότι ο πρόεδρος της Επιτροπής εξασφάλισε το 'οκ' της Νομικής Υπηρεσίας της ΕΠΟ, ώστε να στείλει την Προκήρυξη του Πρωταθλήματος στις Ενώσεις, πριν αυτό ψηφιστεί κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης που θα λάβει χώρα στις 22 Ιουλίου. Σε ένα από τα πλέον σημαντικά σημεία της προκήρυξης θα αναφέρεται ότι οι ομάδες θα πρέπει υποχρεωτικά να έχουν στην ενδεκάδα τους τρεις 'μικρούς' (κάτω των 20 ετών, γεννηθέντες μετά τις 1-1-1991) καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Επίσης, οφείλουν να χρησιμοποιούν παράλληλα στο παιχνίδι το πολύ δύο 'μεγάλους' (άνω των 33 ετών).

8 υποβιβασμοί στους 14άρηδες ομίλους
Αναφορικά με τους υποβιβασμούς, όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, στους ομίλους που θα αποτελούνται από 14 ομάδες θα υποβιβάζονται οι οκτώ από αυτές. Από εκεί και πέρα, όσο μειώνονται οι ομάδες σε κάθε όμιλο, τόσο θα μειώνονται και αυτές που θα υποβιβάζονται. Περίπου μέχρι τις 10 Αυγούστου θα υποβάλλονται οι συμμετοχές από τα σωματεία, ενώ το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, κατά το Σαββατοκύριακο των 24 και 25 Σεπτεμβρίου.periferiako.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.