Κυριακή, Ιουλίου 17

Οι προτάσεις που θα τεθούν για ψήφιση στη Γ.Σ της ΕΠΟ για την Δ'


Το κείμενο της προκήρυξης που θα τεθεί προς ψήφιση στη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ στις 22 Ιουλίου, συνέταξαν τα μέλη της Επιτροπής του Πρωταθλήματος της Δ' Εθνικής.
Σύμφωνα με την πρόταση της τριμελούς Επιτροπής, αναφορικά με τον αριθμό των ποδοσφαιριστών που θα πρέπει υποχρεωτικά να χρησιμοποιούνται, οι ομάδες θα οφείλουν να έχουν στην ενδεκάδα τους καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα τουλάχιστον τρεις παίκτες κάτω των 20 ετών και το περισσότερο δύο ποδοσφαιριστές άνω των 33 ετών.
Από εκεί και πέρα, ύστερα από πιέσεις που ασκήθηκαν οριστικοποιήθηκε ότι θα προταθεί να ανέβουν από τη Δ' Εθνική στη Football league IΙ οι πρωτοπόροι και των δέκα ομίλων.
Οσον αφορά τις ανόδους από τα τοπικά πρωταθλήματα στη Δ' Εθνική, πρόκειται να πραγματοποιηθεί ένα μίνι πρωτάθλημα με 14 ομίλους που θα συντίθενται από τέσσερις ομάδες έκαστος, εκ των οποίων οι δύο πρώτοι θα παίρνουν το πολυπόθητο εισιτήριο. Η διαδικασία αυτή θα ξεκινήσει μετά τις 15 Απριλίου και αφού έχουν ολοκληρωθεί όλα τα πρωταθλήματα των τοπικών Ενώσεων.
Τέλος, σε ό,τι έχει να κάνει με τους υποβιβασμούς, αυτό που τονίζουν τα μέλη της Επιτροπής είναι πως λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος θα συνταχθεί συμπληρωματική διάταξη, στην οποία θα συμπεριλαμβάνεται ο ακριβής αριθμός των ομάδων που θα υποβιβάζονται από τον κάθε όμιλο της Δ' Εθνικής.
periferiako.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.