Πέμπτη, Ιουλίου 21

Ο Κύρος. Βασσάρας αναμένεται να αναλάβει τον ορισμό των διαιτητών στα ματς της Σούπερ Λίγκας

vimagazino.grΕΠΟ: Βασσάρας, Μπριάκος και Δούρος, η τρόικα της διαιτησίας
Στη νέα 5μελή ΚΕΔ θα προεδρεύει το μέλος του ΔΣ της ΕΠΟ Γ. Σαρρής με αναπληρωτή τον πρώην ρέφερι Χρ. Σάββα
ΕΠΟ: Βασσάρας, Μπριάκος και Δούρος, η τρόικα της διαιτησίας
Ο Κύρος. Βασσάρας αναμένεται να αναλάβει τον ορισμό των διαιτητών στα ματς της Σούπερ Λίγκας


 Ο γιατρός (παθολόγος) στο επάγγελμα, πρόεδρος της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χίου κ. Γιώργος Σαρρής θα είναι το μέλος του ΔΣ της ΕΠΟ που θα προεδρεύει στη νέα Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, σύμφωνα με τις νέες επιταγές FIFA και UEFA που θέλουν την ΚΕΔ να στελεχώνεται από πέντε μέλη και τον πρόεδρο με τον αναπληρωτή του να προέρχονται από το ΔΣ της Ομοσπονδίας. Αναπληρωτής του κ. Σαρρή ορίστηκε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κοζάνης και πρώην διαιτητής κ. Χρήστος Σάββας.
Από την πλευρά της διαιτησίας τη νέα ΚΕΔ συμπληρώνουν ο κ. Κύρος Βασσάρας ο οποίος την περασμένη αγωνιστική περίοδο ήταν υπεύθυνος για την ανάπτυξη της διαιτησίας, ο κ. Θανάσης Μπριάκος ο οποίος «επέζησε» από την περυσινή ΚΕΔ και ο Κορίνθιος κ. Γιώργος Δούρος περυσινός στενός συνεργάτης του κ. Βασσάρα.

Ο κ. Βασσάρας αναμένεται να αναλάβει τον ορισμό των διαιτητών στα ματς της Σούπερ Λίγκας, ενώ άτυπα θα έχει την ευθύνη για το σύνολο της διαιτησίας. Εκτός ΚΕΔ έμειναν ο περυσινός πρόεδρός της κ. Βασίλης Τεροβίτσας και ο υπεύθυνος για τους διαιτητές της «αμαρτωλής» Β'
Εθνικής Γιώργος Γιαννόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.