Πέμπτη, Ιουλίου 7

Και κοινοτικοί και ΄΄ξένοι΄΄....Και υποχρεωτικά οι υποδομές...Και ''πραγματικοί΄΄ μικροί....

  Όχι δεν αφορούν τα δικά μας πρωταθλήματα τα του τίτλου του ποστ, άλλωστε η Γ.Συνέλευση της τοπικής διοργανώτριας ακόμη ...έχει μέρες....
Στα πρωταθλήματα της Σάμου θα ισχύσουν τη νέα περίοδο, εκεί δε μένουν στα λόγια...
Για παράδειγμα δείτε την ημερομηνία γέννησης των ΄΄μικρών΄΄ που θα συμμετέχουν υποχρεωτικά στη 1η κατηγορία ...αν δυσκολευτείτε στον υπολογισμό της ηλικίας....κομπιουτεράκι.


Ε.Π. Σ. Σάμου Ιούλιος 2011
ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΕΠΣ ΣΑΜΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2011 -12
Για έγκαιρη ενημέρωση σας, γνωστοποιούμε, ότι το Δ.Σ. της ΕΠΣ Σάμου κατά τη συνεδρίασή του της 29/6/2011 αποφάσισε να συμπεριληφθούν στις Προκηρύξεις του θέματος του παρόντος οι παρακάτω διατάξεις :

1.  Σε όλα τα Πρωταθλήματα (Α, Β, Υποδομής) και Κύπελλο Ερασιτεχνών :
«Είναι υποχρεωτική η συμμετοχή στην ενδεκάδα κάθε ομάδας σε όλη τη διάρκεια του αγώνα τουλάχιστο εφτά (7) ποδοσφαιριστών, που έχουν δικαίωμα να αγωνίζονται σε ελληνικές εθνικές ομάδες. Επιτρέπεται η αναγραφή στο Φ.Α μέχρι δύο (2) Κοινοτικών ποδοσφαιριστών και η συμμετοχή τους στον αγώνα. Όμοια επιτρέπεται η αναγραφή στο Φ.Α. μέχρι δύο (2) Αλλοδαπών ποδοσφαιριστών και η συμμετοχή τους στον αγώνα. Τέλος στην ενδεκάδα του αγώνα μπορούν να συμμετέχουν έως τέσσερις (4) συνολικά Κοινοτικοί ποδοσφαιριστές, εφόσον η αγωνιζόμενη ομάδα δεν διαθέτει για τη συμπλήρωση του Φ.Α. τον παραπάνω προβλεπόμενο αριθμό Αλλοδαπών ποδ/στών Αντίστροφα η έλλειψη Κοινοτικών δεν συμπληρώνεται με αλλοδαπούς ποδ/στες»(άρθρο 19, παραγρ. 3δ ΚΑΠ 2011 – 12)

2.  Στο Πρωτάθλημα Α΄ Κατηγορίας Ανδρών και Κύπελλο Ερασιτεχνών:             
«Τα Σωματεία Α΄ Κατηγορίας υποχρεούνται σε όλη τη διάρκεια των αγώνων τους να χρησιμοποιούν τουλάχιστο δύο (2)   ποδοσφαιριστές γεννηθέντες από 1/1/1995 και μετά, οι οποίοι να έχουν δικαίωμα να αγωνίζονται σε ελληνικές εθνικές ομάδες » (βάσει άρθρου 19, παρ.8, ΚΑΠ 2011-12)

   3. Στο Πρωτάθλημα Β΄ Κατηγορίας Ανδρών και Κύπελλο Ερασιτεχνών :
«Τα Σωματεία Β΄ Κατηγορίας υποχρεούνται σε όλη τη διάρκεια των αγώνων τους να χρησιμοποιούν τουλάχιστο έναν (1) ποδοσφαιριστή  γεννηθέντα από 1/1/1995 και μετά, ο οποίος να έχει δικαίωμα να αγωνίζεται σε ελληνικές εθνικές ομάδες» (βάσει άρθρου 19, παρ8, ΚΑΠ 2011 -12)

  4. Στο Πρωτάθλημα Υποδομής :
«Τα Σωματεία του Πρωταθλήματος Υποδομής (Πρώην Παιδικό) υποχρεούνται να χρησιμοποιούν σε όλη τη διάρκεια των αγώνων τους οχτώ (8) ποδοσφαιριστές γεννηθέντες από 1/1/1996 και μετά και τρεις (3) ποδοσφαιριστές γεννηθέντες από 1/1/1997 και μετά » (βάσει άρθρου 19, παρ.8. ΚΑΠ 2011 -12)
Διευκρινίσεις – Επισημάνσεις στις παραπάνω παραγρ. (1) έως (4)
α) Οι ομογενείς ποδ/στές , των οποίων η εν λόγω ιδιότητα (ομογενούς) αναγράφεται στο Δελτίο Αθλητικής τους Ιδιότητας, δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε ελληνικές εθνικές ομάδες.
β) Στους  αγώνες του Πρωταθλήματος Υποδομής θα δοθεί εντολή από την ΕΠΣ Σάμου να πραγματοποιείται υποχρεωτικά από τους Διαιτητές προ της έναρξης  έλεγχος ταυτοπροσωπίας των ποδ/στών που θα δηλώνονται στο Φύλλο Αγώνα.

5. Τα Σωματεία του Πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας υποχρεούνται να συμμετέχουν με ομάδα τους στο Πρωτάθλημα  Υποδομής  ( πρώην Παιδικό) ενώ για τα Σωματεία του Πρωταθλήματος Β Κατηγορίας  η εν λόγω συμμετοχή θα είναι προαιρετική .

6. Η 1η Τοπική Φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών θα διεξαχθεί σε τέσσερις (4) Ομίλους και ειδικότερα σε έναν (1) Όμιλο με τα Σωματεία Ικαρίας – Φούρνων και σε τρείς (3) Ομίλους με τα Σωματεία της Σάμου, οι οποίοι θα συγκροτηθούν ( Όμιλοι Σάμου) έπειτα από σχετική κλήρωση.
7.Το Πρωτάθλημα Υποδομής θα διεξαχθεί σε δύο (2) Ομίλους δηλ έναν (1) Όμιλο με τα Σωματεία της Σάμου και έναν (1) Όμιλο με τα Σωματεία Ικαρίας – Φούρνων.Η ανάδειξη της Πρωταθλήτριας ομάδας θα προκύψει από αγώνες Μπαράζ.

8. Οι ημερομηνίες έναρξης των διοργανώσεων ορίσθηκαν ως εξής :
     α) Κύπελλο Ερασιτεχνών (1η Τοπική Φάση) 10 & 11/9/2011
     β) Πρωταθλήματα Α, Β Κατηγοριών και Υποδομής 17 και 18/9/11.


πηγή:samossports

1 σχόλιο:

  1. ΑΣΤΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ.
    ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ.
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.