Κυριακή, Ιουλίου 24

Στη Μικρασιατική Ο Πουλιός

Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός Θοδωρής Πουλιός που τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν στην ομάδα του Ομήρου Καλλιμασιάς, συμφώνησε με την Μικρασιατική. Για τον Πουλιό, εκτός από την ομάδα του Χριστόφορου Τσατσαρώνη, είχε ενδιαφερθεί και η Δάφνη. Θυμίζουμε ότι μέχρι τώρα, ο Θοδωρής έχει αγωνιστεί στις ομάδες του Βαρβασιακού, της Π.Α.Χ., της Α.Ε.Χ. (Δ' Εθνική) και του Ομήρου.
 Μετά την συμφωνία δήλωσε στο sportschios: "Έμεινα ικανοποιημένος από την πρόταση της Μικρασιατικής και χαίρομαι που μετά από πολλές συζητήσεις καταλήξαμε σε συμφωνία. Ελπίζω να δικαιώσω την ομάδα μου για την επιλογή της. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση, τον πρόεδρο Γιάννη Στεφανίδη και τον κόσμο της πρώην ομάδας μου, γι'αυτά τα δύο χρόνια που πέρασα στην Καλλιμασιά, και ιδιαίτερα τον προπονητή μου Αντώνη Ρυθιανό αφού πιστεύω πως είναι ένας σπάνιος άνθρωπος και ελπίζω κάποια στιγμή στο μέλλον να συνεργαστώ και πάλι μαζί του.
"



πηγή :sportschios

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.