Σάββατο, Ιουλίου 23

Οριστικά τρεις οι μικροί


Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Περιφερειακού, Γιώργος Σαρρής, δίπλα στο μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, Γιώργο Δούρο



Έτσι, προχώρησε η μείωση από τέσσερις που ίσχυε μέχρι και πέρυσι. Άλλωστε, αυτή ήταν και η πρόθεση εξαρχής της Επιτροπής Πρωταθλήματος, η οποία ωστόσο φοβούμενη μόνο και μόνο την πιθανή άσκηση ασφαλιστικών μέτρων από την "αντιπολίτευση", είχε (με συμπληρωματική της διάταξη) προ ημερών, επαναφέρει τον αριθμό των "μικρών" σε τέσσερις.
Είναι οριστικό πλέον, όμως, ότι από το φετινό πρωτάθλημα υποχρεωτικά, θα πρέπει να αγωνίζονται τουλάχιστον τρεις παίκτες κάτω των 20 ετών, στην ενδεκάδα και για τα 90 λεπτά ενός αγώνα.




sportlesvos



Στη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, οι εκπρόσωποι των Ενώσεων κλήθηκαν να ψηφίσουν για τον αριθμό των μικρών ηλικιακά παικτών, που θα αγωνίζονται υποχρεωτικά στην ενδεκάδα και τελικά αποφάσισαν να είναι τρεις οι κάτω των 20 ετών (γεννηθέντες από 1/1/1991), που θα πρέπει να βρίσκονται στον αγωνιστικό χώρο σε όλο το 90λεπτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.