Πέμπτη, Ιουλίου 21

Δ' Εθνική??....Με Σαρρή στην προεδρία μέχρι νεωτέρας.

Του Δημήτρη Θεοδώρου

Οι εξελίξεις στον χώρο της διαιτησίας με την απροσδόκητη τοποθέτηση του Γιώργου Σαρρή στην προεδρία της ΚΕΔ ήταν δεδομένο πως θα επηρέαζαν ως ένα βαθμό και το πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής, του οποίου ηγείται ο έμπειρος διοικητικός παράγοντας.



 Οι περισσότεροι θα περίμεναν αποχώρησή του από την προεδρία της τριμελούς Επιτροπής του Πρωταθλήματος της Δ' Εθνικής, ωστόσο ο ίδιος φαίνεται διατεθειμένος να το... παλέψει σε όλα τα πόστα! 
Οπως γνωστοποιήθηκε και από την ΕΠΟ, 'ο Γιώργος Σαρρής, ο οποίος ανέλαβε πρόεδρος της ΚΕΔ, διατηρεί τη θέση του στην Επιτροπή Πρωταθλήματος Δ' Εθνικής'. 


Πάντως, θα πρέπει να σημειωθεί ότι η παρουσία του προέδρου της ΕΠΣ Χίου στη συγκεκριμένη θέση θεωρείται δεδομένη μέχρι την επόμενη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΟ, που κατά πάσα πιθανότητα θα διεξαχθεί στα μέσα Αυγούστου.
 Από εκεί και πέρα, είναι άγνωστο αν θα ανανεωθεί η παραμονή του στην κεφαλή της τριμελούς Επιτροπής, που έχει δημιουργηθεί για τη ρύθμιση των θεμάτων της Δ' Εθνικής.

2 σχόλια:

  1. αντε και σε λιγα χρονια θα ειναι στην Ουεφα!!
    δε γνωριζω πως θα τα παει,αλλα τουλαχιστον σα Χιωτης γουσταρω να βλεπω Χιωτες σε υψηλα ποστα,κι αν τα πανε περιφημα ακομα καλυτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.