Πέμπτη, Ιουλίου 7

Ο κύβος ερρίφθη για την Μικρασιατική...

Σήμερα είχαν συνάντηση οι άνθρωποι της Μίκρας και έλαβαν την απόφαση, αξιολογώντας τα μέχρι σήμερα στοιχεία, να συμμετάσχουν τελικά στο Πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής. Mάλιστα υπήρξε συνάντηση πριν από λίγη ώρα και με τον προπονητή της ομάδας, Χριστόφορο Τσατσαρώνη, ώστε προχωρήσει ταχύτατα ο σχεδιασμός της ομάδας λόγω και της πίεσης του χρόνου.
Αυτή τη στιγμή σίγουρους θεωρούν στη Μίκρα τους Θ. Πουλιό (αύριο θα γίνει η τελική συνάντηση για να δώσουν τα χέρια), Τ. Μουλάκη, Δ. Καπό. Ενώ ακόμη είναι πολύ κοντά στον Ν. Μπούλη του Ηρακλή.
Από εκεί και πέρα στο φλέγον θέμα του τερματοφύλακα η υπόθεση του Α. Σάλβια δεν φαίνεται να προχωράει και έτσι πολύ δυνατά παίζουν τα ονόματα του Σαβίδη (Ηρακλής) και Κοτατής (Πύργος). Με την περίπτωση του καθενός ξεχωριστά να εμφανίζει διαφορετικές δυσκολίες.
Επίσης συνάντηση αναμένεται να έχει ο πρόεδρος της ομάδας Λ. Ροδίτης τις επόμενες μέρες με τους παίχτες που ανήκουν στην Μίκρα, ώστε να τελειώσει το θέμα τον ανανεώσεων τους ενόψει Δ’ Εθνικής.



πηγή:

2 σχόλια:

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.