Δευτέρα, Ιουλίου 4

Συμβαίνουν στη γειτονιά μας...(Λήμνος,Λέσβος,Σάμος)

Ηρακλής Ατσικής




Κρούση στους Λημνιούς όλης της... υφηλίου έχουν κάνει οι άνθρωποι του Ηρακλή Ατσικής, στην προσπάθειά τους να διασφαλίσουν την παρουσία της ομάδας στη Δ' Εθνική.
Οι διοικούντες την πρωταθλήτρια της ΕΠΣ Λέσβου έχουν φτάσει μέχρι την Αμερική και την Αυστραλία, επιδιώκοντας να συγκεντρώσουν τα χρήματα που απαιτούνται για να δώσουν την ευκαιρία στους νεαρούς ποδοσφαιριστές του συλλόγου να αγωνιστούν σε ένα πρωτάθλημα πανελλήνιας εμβέλειας, που παρουσιάζει ξεχωριστό ενδιαφέρον.
Ηδη ο πρόεδρος του νησιώτικου συλλόγου, Γαρύφαλλος Κατσώνης, έχει έρθει σε επαφή με τον Αντώνη Διαματάρη, ο οποίος κατάγεται από τη Λήμνο και είναι ιδιοκτήτης της ημερησίας εφημερίδας 'Εθνικός Κήρυκας' που εδρεύει στην Νέα Υόρκη απευθύνεται στην Ομογένεια όλης της Αμερικής.
Μέσω της εφημερίδας απευθύνεται έκκληση προς όλους τους Ελληνους, προκειμένου να συνεισφέρουν στην προσπάθεια, διαθέτοντας ο καθένας το ποσό που δύναται. Παράλληλα, ο "ισχυρός" άνδρας του Ηρακλή βρίσκεται σε επικοινωνία με τους υπεύθυνους του Συλλόγου Λημνιών Αμερικής "Ηφαιστος", που διατηρεί ιδιαίτερη δυναμική. Ανάλογη επιχείρηση έχει γίνει και για την προσέγγιση των μελών του Συλλόγου Λημνιών Αυστραλίας.

Αιολικός

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Αιολικού Μυτιλήνης, με αφορμή τη Γενική Συνέλευση του συλλόγου, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Λέσβου.
Οι φίλαθλοι της ομάδας παίρνουν θέση αναφορικά με τα όσα ακούστηκαν στη διάρκεια της συνέλευσης, ευχαριστώντας τους διοικούντες για το γεγονός ότι παρά τη δύσκολη εποχή, εξακολουθούν να εμπνέονται από την ιδέα του ιστορικού σωματείου του νησιού, ευχόμενοι οι όποιες συζητήσεις με νέους επενδυτές που βρίσκονται σε εξέλιξη, να έχουν αίσιο τέλος. 
Αναλυτικά η ανακοίνωση: "Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Αιολικού Μυτιλήνης, με αφορμή την Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 29/06/2011, θα ήθελε αρχικά να ευχαριστήσει τον κόσμο που έδωσε το παρόν και ήθελε να ενημερωθεί για τις εξελίξεις της ομάδας μας.
Ο σύνδεσμος, αποτιμώντας το αποτέλεσμα της συνέλευσης, θα ήθελε επίσης να ευχαριστήσει τον Πρόεδρο για την όρεξη και τη δυναμικότητα που επιδεικνύει σε μια τόσο δύσκολη εποχή, αλλά και για την αποφασιστικότητα του ώστε η ομάδα να είναι παρούσα με ΤΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ-ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ ΣΧΗΜΑ. Κι αυτό, γιατί κατά τη διάρκεια της συνέλευσης ακούσαμε για ένα νέο επενδυτικό σχήμα, που θα βοηθήσει την ομάδα μας στην πορεία της.
Θα θέλαμε να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στο θέμα και στην εξέλιξη του! Είναι ευχάριστο να ακούμε, ότι υπάρχει ενδιαφέρον επενδυτικό για την ομάδα μας, αφού κάτι τέτοιο προμνηνύει καλύτερη συνεχεία στην πορεία της, είτε συμπράττοντας με το υπάρχον διοικητικό σχήμα, είτε όπως αποφασίσουν από κοινού οι δύο πλευρές.
Πιστεύουμε ότι την προσεχή Τετάρτη, ημέρα νέας Συνέλευσης, θα έχουμε θετικές εξελίξεις και θα ξεκινήσει ο σχεδιασμός μιας νέας πορείας και ενός νέου Αιολικού. Σα Σύνδεσμος θα είμαστε κοντά στην ομάδα, θα τη στηρίζουμε και θα είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε όπως και αν μας ζητηθεί. Ευελπιστούμε να βρεθεί η χρυσή τομή, ανάμεσα σε όλους τους εμπλεκόμενους, να αξιοποιηθούν άνθρωποι και η ομάδα -σε συνέχεια αυτού που έχει ξεκινήσει με πρόεδρο τον κ. Φλωρίδη- να μπεί σε τροχιά πρωταθλητισμού"
sportlesvos.gr



Καρλόβασι  3/07/2011
Έκτακτη γενική συνέλευση για τη Δ΄ Εθνική 
Απόντες οι άρχοντες του τόπου
Η  Α.Ε. ΚΑΡΛΟΒΑΣΟΥ  τηνΚυριακή 3 Ιουλίου 2011 και ώρα 10.30  πραγματοποίησε στην αίθουσα συνεδριάσεων του ξενοδοχείου  Αιγαίον  έκτακτη  γενική συνέλευση με θέμα  τη συμμετοχή της ποδοσφαιρικής ομάδας στη Δ΄ Εθνική  κατηγορία.Είχε  καλέσει  όλους τους φορείς του τόπου αλλά τελικά δεν πήγε κανένας  η Ε.Π.Σ  απάντησε με  έγγραφο ότι δεν διαθέτει  χρήματα . Πικραμένοι όλοι οι παραβρισκόμενοι  που είναι κοντά στο σύλλογο  από την αδιαφορία και την απαξίωση τον τοπικών αρχών  σε ένα θέμα που αφορά τον αθλητισμό του νησιού μας  και τη διαφήμιση του τόπου μας  . Όπως ανέφερε ο πρόεδρος  της  Α Ε Καρλοβάσου  Αχ. Μανδάλου  η ομάδα διαθέτει 40.000 ευρώ και από τις τοπικές αρχές  ζητά  το υπόλοιπο περίπου άλλες 40.000. Αν αναλογιστούμε ότι ο τελικός βόλεϊ στη Σάμο  στοίχισε στο δήμο περίπου στα 15.000 ευρώ για μια μέρα ,  ενώ το Καρλόβασι συμμετέχοντας στη  Δ΄ εθνική θα διαφημίσει το νησί μας για έξη  μήνες το λιγότερο . Η  πολιτεία απούσα για ακόμα μια φορά   και όμως διαθέτει  500.000 - 1.000.000 ευρώ  όπως ακούσαμε στο παρελθόν από  τον ίδιο το δήμαρχο  για το Κέντρο Πρώτης Υποδοχής   λαθρομεταναστών που μόνο κακό  μπορεί  να  κάνει  στον τόπο μας . Τελικά αποφασίστηκε  μιας και κανένας  δεν  καταδέχτηκε να παραβρεθεί  να προσπαθήσει η διοίκηση από μόνη της μήπως και καταφέρει να οδηγήσει την ομάδα στην Δ΄ Εθνική. 
Ρεπορτάζ  Κυριάκος  Αγγελέτος
SPORTSAMOS

1 σχόλιο:

  1. Συμβαίνουν στη γειτονιά μας...
    Αυτοί καλά τα πάνε.
    Δεν μας λες τι κανουν καποιοι αλλοι εδώ η μάλλον δεν μας λες ποσα 24ωρα εμειναν μέχρι να μας ανακοινώσουν οτι Δ' Εθνική για φέτος μας τελείωσε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.