Τετάρτη, Ιουλίου 13

ΕΠΣΧ : Δεν θα το αφήσουμε να περάσει στο ντούκου...

Γ. ΣΑΡΡΗΣ: “ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ”
14.07.11
Τα πυρά του έριξε ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Χίου, Γιώργος Σαρρής στη Διοίκηση της ομάδας του Λέοντα, αφού όπως είπε χρησιμοποίησε σε 22 παιχνίδια κατά τη διάρκεια του περασμένου πρωταθλήματος 5 ποδοσφαιριστές που δεν ανήκαν στη δύναμή της.
Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι οι 4 από αυτούς ανήκαν σε άλλη τοπική ομάδα, ενώ ο ένας είχε πάρει μεταγραφή σε ομάδα εκτός Χίου.
«Οι παράγοντες δεν παρέδωσαν τα δελτία τους ως όφειλαν στην ΕΠΣ, με το πρόσχημα ότι τα θέλουν για αρχείο τους κι έτσι τα χρησιμοποίησαν ξανά. Αυτό είναι απάτη», είπε ο κ. Σαρρής, συμπληρώνοντας ότι το παράπτωμά τους είναι σοβαρό και αλλοιώνει το πρωτάθλημα.
Στο μεταξύ ενημέρωσε ότι ήδη έχει σταλεί σχετικός φάκελος στην ΕΠΟ, προκειμένου να δει πώς πρέπει να κινηθεί για το θέμα η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Χίου, ενώ τόνισε ότι θα κληθούν σε απολογία τόσο οι παράγοντες, όσο και ο προπονητής της ομάδας και οι παίκτες. 
Πηγή: patrida tv


Άποψη μου....  το θέμα έπρεπε να είχε δημοσιοποιηθεί ενωρίτερα από την ΕΠΣΧ και κυρίως θα έπρεπε ταυτόχρονα να υπήρχε επίσημη ενημέρωση-ανακοίνωση σχετικά..
Αν δεν κάνω λάθος οι σημερινές δηλώσεις του προέδρου της ΕΠΣΧ είναι ουσιαστικά οι πρώτες σχετικά με το θέμα ΄΄Προγούλη΄΄...

4 σχόλια:

  1. πολύ σωστά λες. Επρεπε η ΕΠΣ Χιου απο την πρώτη στιγμή να βγάλει ανακοίνωση!!
    Αλλά της αρέσει το καφενειακό στυλ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. Η ΕΠΣ ΗΤΑΝ ΚΛΕΙΣΤΗ ΟΣΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΕΠΟ. ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΤΙ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΑΓΩΝΟΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΑΠΟΟΣΟ ΞΕΡΩ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΛΟ ΣΤΗΝ ΕΠΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ekproswpos typou tis eps eisai;; ante na pa na peseis..giati nustazeis...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.