Τρίτη, Μαΐου 21

Πιθανότητες εκδρομής?

Αναμένοντας λεπτομέρειες από τους ανθρώπους του Κανάρη και ελπίζοντας ότι θα υπάρξει η δυνατότητα μετάβασης όσο το δυνατό περισσότερων φιλάθλων στη Μύκονο, ενημερώνουμε πως μετά από συντονισμένες προσπάθειες  επετεύχθη η συναίνεση της ναυτιλιακής εταιρίας και πιθανότατα το Blue Star Patmos θα μεταφέρει απευθείας την αποστολή του Κανάρη στο νησί των ανέμων.

Απάντηση του Δ.Σ. του Κανάρη στην εφημερίδα "Φως των Σπορ"


Αξιότιμοι Κύριοι της έγκριτης αθλητικής εφημερίδας «Φως των σπορ», μας είναι άγνωστο από πού άντλησε τις πληροφορίες σας, ο δημοσιογράφος της εφημερίδας σας που περιέγραψε σε σημερινό (20/05) δημοσίευμα σας τον αγώνα για τα μπαράζ της Ε.Π.Ο. μεταξύ της ομάδας μας, του Κανάρη Νενήτων και της Μυκόνου. Είναι προφανές και με δεδομένο ότι δεν αντιληφθήκαμε την παρουσία του στο γήπεδο, αλλιώς θα τύγχανε της φιλοξενίας μας, ότι έπεσε θύμα παραπληροφόρησης και μονομερούς ενημέρωσης για τον τρόπο που ασκείτε το λειτούργημά σας, όμως δημοσιογραφία από το τηλέφωνο δεν μπορεί να γίνεται χωρίς διασταύρωση των πηγών.
Είναι χαρακτηριστικό, ότι ενώ μιλά με ιδιαίτερα μειωτικούς όρους για τον τρόπο της επίτευξης της νίκης της ομάδας μας, υπαινισσόμενος μάλιστα ότι ο διαιτητής επηρεάστηκε από την παρουσία του Προέδρου της ΕΠΟ (λες και δεν πρόσδιδε τιμή αλλά θα έπρεπε να τον αποκλείσουμε), στην ουσία και μετά από δεύτερη ανάγνωση του άρθρου, αναφέρεται ότι σε μία και μόνη φάση τον μη καταλογισμό δηλαδή πέναλτι σε φάση που έγινε στο 26ο λεπτό του αγώνα στην περιοχή μας.
Ασφαλώς ο καθένας μπορεί να διατηρεί τη γνώμη του, αλλά θα έπρεπε να επισημάνει ο συντάκτης σας ότι στην κανονική ροή του αγώνα δεν έγινε καν αντιληπτή οποιαδήποτε διαμαρτυρία από αντίπαλο παίκτη ή παράγοντα. Αντιθέτως, μας συνεχάρησαν για την φιλοξενία και το πάθος που επέδειξαν οι γηγενείς στο σύνολό τους παίκτες της ομάδας μας στο τέλος του αγώνα.
Ως εκ τούτου τα ανωτέρω μειωτικά για μας σχόλια δεν συνάδουν ούτε με την ιστορία της ομάδας μας ούτε με το κύρος της εφημερίδας σας και σας ζητούμε να επανορθώσετε αν μην τι άλλο με την καταχώρηση της γνώμη μας, εγκαίρως και πριν την διεξαγωγή των επόμενων αγώνων, ώστε να αποκλείσετε την υπόνοια ότι το όλο θέμα ανακινήθηκε από τον συντάκτη σας, με προφανή σκοπό τον επηρεασμό των επόμενων διαιτητών.

Με τιμή, για το διοικητικό συμβούλιο


Ο   γραμματέας                                                        Ο πρόεδρος
Κάργατζης Κων/νος                                        Βουνουσάκης Παναγιώτης 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.