Παρασκευή, Μαΐου 24

Κατατέθηκαν ασφαλιστικά μέτρα και ζητείται η έκπτωση του ΔΣ της ΕΠΟ!


Ασφαλιστικά μέτρα με τα οποία ζητείται η έκπτωση του Δ.Σ της ΕΠΟ και ο διορισμός προσωρινής διοίκησης, κατέθεσαν οι ΕΠΣ Κιλκίς και ΕΠΣ Ηρακλείου.

Η κλήση επιδόθηκε στις 14:30 στα γραφεία της Ομοσπονδίας και τα ασφαλιστικά μέτρα θα συζητηθούν την Τρίτη 28/5 στο Ειρηνοδικείο Αθηνών.
Η έκπτωση του Δ.Σ της ΕΠΟ ζητείται για τους ακόλουθους λόγους:
1.       Επειδή κακώς προσελήφθη από την ΕΠΟ, συγγενικό πρόσωπο του προέδρου της
2.       Επειδή ο εκτελεστικός γραμματέας της ΕΠΟ, δεν διαθέτει τα τυπικά προσόντα βάσει του καταστατικού για τη θέση που κατέχει (πτυχίο ΑΕΙ και ξένης γλώσσας)
3.       Επειδή τροποποιήθηκε ο Κανονισμός Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου, με την υπογραφή του «ποδοσφαιρικού μνημονίου», κατά παράβαση των κανονισμών.
4.       Επειδή η συγχώνευση Γ’ και Δ’ Εθνικής σε μία κατηγορία, έγινε μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου κατά παράβαση των κανονισμών.
5.       Επειδή η σύμβαση με το Travel Plan που υπεγράφη από την προηγούμενη διοίκηση και εφαρμόζεται από την παρούσα, δεν πέρασε από το Δ.Σ.της ΕΠΟ
6.       Επειδή σε κάθε Δ.Σ της ΕΠΟ, παρίστανται εκ περιτροπής πέντε αναπληρωματικά μέλη, των οποίων η αποζημίωση βαραίνει την Ομοσπονδία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.