Τρίτη, Μαΐου 21

Κάτσε λίγο γιατί τα έμπλεξα....!



Μηνύσεις λέει από τον Παναθηναικό κατά διαιτητών,ΚΕΔ, κ.λπ...
Διαβάζω το φιρμάνι της ΕΠΟ τις προάλλες περί τιμωριών όσων λέει βάζουν μπροστά την ομοσπονδία για να καλύψουν τις δικές τους λακαμίες....(και εκεί στον ΠΑΟ δεν έχουν κάνει και λίγες, μεταξύ μας, ε?)
Είναι και εκείνο το περιβόητο , το αυτοδιοίκητο που δεν επιτρέπει την προσφυγή και τα νταλαβέρια με πολιτικά δικαστήρια κ.λ.π και κ.λπ...
Οκ?
Ωραία...
Και εκεί που η λογική λέει πως θα ενεργοποιηθεί ο κανονισμός της ΕΠΟ σχετικά και θα πράξουν αυτά που ευαγγελίζεται ( ο κανονισμός) διαβάζουμε ξαφνικά πως η αντίδραση της ΕΠΟ και των λοιπών θα είναι η ίδια με την δράση του ΠΑΟ....!!!

Διαβάζουμε στο SoccerPlus...


Μηνύσεις από Σαρρή σε Αλαφούζο και από διαιτητές, ΕΠΟ, ΚΕΔ σε Κωνσταντίνου!

Ημερομηνία: 21 Μάη, 2013 16:31
Μήνυση κατά του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Βασίλη Κωνσταντίνου, φέρονται διατεθειμένοι να καταθέσουν ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής, τα μέλη της ΚΕΔ, Θανάσης Μπριάκος και Γιώργος Δούρος, καθώς και οι δέκα διαιτητές, τα ονόματα των οποίων αναφέρονται στη μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε στον αθλητικό εισαγγελέα, Αριστείδη Κορέα, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, κάνοντας λόγο για αδικίες σε βάρος της ομάδας του και για οργανωμένο σχέδιο, ζητώντας να διερευνηθεί αν η δράση των παραπάνω προσώπων και οιουδήποτε άλλου υπευθύνου, εμπίπτει στις διατάξεις του αθλητικού νόμου στο κομμάτι που αφορά την ποινική αντιμετώπιση των προσυνεννοημένων αγώνων.
Οι πληροφορίες από την ΕΠΟ αναφέρουν πως η μήνυση θα αφορά ψευδή καταμήνυση και πιθανόν να μην γίνει με συλλογικά, αλλά από κάποιους να γίνει ξεχωριστά και σε διαφορετικά μέρη.
Μήνυση Σαρρή σε Αλαφούζο!
Τέλος, σε ό,τι αφορά τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γ. Σαρρή, πληροφορίες αναφέρουν πως φέρεται αποφασισμένος να καταθέσει μήνυση εις βάρος του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γ. Αλαφούζου για ηθική αυτουργία λόγω δηλώσεων του τελευταίου προ ημερών, με τις οποίες είχε προαναγγείλει τη μηνυτήρια αναφορά που κατατέθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.