Τρίτη, Μαΐου 28

Τσιγαράκι, καφεδάκι και το σύντροφο Αλέκο να βγάζει λόγο....

Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι χωρίς αμφιβολία, αλλά  μην τα ρίχνουμε όλα στο κεφάλι, στους από πάνω δηλαδής που κουμαντάρουν το τόπι, το πέτσινον,  εις της Χία Γαία .

Όταν πρώτα ο Θεός ανηφορίσουμε  οι παραγοντάρες την Αγίων Αποστόλων για την καθιερωμένη Γενική συνέλευση του καλοκαιριού, τι κομίζουμε??
Τι ακριβώς κάνουμε οι παρευρισκόμενοι κάθε καλοκαίρι εκεί στην ιστορική αίθουσα με τις φωτογραφίες και τα κύπελλα??
Μήπως κριτική...? Μήπως έλεγχο ή μήπως προτάσεις που είναι το κυρίως ζητούμενο από ανθρώπους που όλο το χρόνο παράπονα, κραυγές και κριτική κατά το δοκούν...?
Το ίδιο σκηνικό κάθε χρόνο με σχεδόν ίδιους πρωταγωνιστές....
Αραλίκι, φραπεδιά ενίοτε και φρέντο, τασάκι, τσιγάρο , πηγαδάκια....τόσα δώσαμε - τόσα πήραμε από την έδρα και πάντα το ίδιο κλου, με τον αγωνιστή Αλέκο να αγορεύει ( αν και όχι πάντα εντός θέματος )....
Και μέσα σε μία ώρα κάνουμε απολογισμούς διοικητικούς και οικονομικούς, αριβάρουμε το προσχέδιο της προκήρυξης και αποφασίζουμε για τα ΠΑΝΤΑ σχετικά με την αγωνιστική περίοδο που έρχεται...Μα για τα πάντα!!!!
Έτσι, χωρίς σχέδιο, προτάσεις και αντιπροτάσεις ....χωρίς καμία επεξεργασία...Όλα σε μία ώρα μέσα...!!

Βέβαια, το να ανηφορίσουν οι παράγοντες την Αγ.Αποστόλων και να καταθέσουν μια-δυο προτάσεις ή και αιτήματα, (ωχχ) προϋποθέτει και μια κάποια συνεργασία μεταξύ τους, η οποία και μέσα από εργασία και διάλογο θα δώσει στόχους και αποτελέσματα ...
Προϋποθέτει οργάνωση και παραμέρισμα εγωισμών ...απαιτεί να πάει στην άκρη το ''εγώ''....
Η δυσπραγία και το μαύρο σκηνικό που πρωταγωνιστούμε, απαιτεί πλέον συνεργασίες, διάλογο και διεκδίκηση, μέσα από προτάσεις και επιχειρήματα...


Οι φωτογραφίες του κειμένου δεν είναι τυχαίες...
Δείτε τι αναφέρει σε κάποιο σημείο η φετινή προκήρυξη της ΕΠΣΧ...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
  Στο γηπεδούχο σωματείο ανατίθεται η οικονομική διαχείριση του αγώνα. Σε περίπτωση που θα έχει εισιτήριο απαραιτήτως  πρέπει να φροντίζει τα εισιτήρια να είναι θεωρημένα από την Δ.Ο.Υ. Χίου κανονικά, και ότι άλλο προβλέπεται δηλαδή στο τέλος του αγώνα να αποδώσει στην Δ.Ο.Υ Χίου το Φ.Π.Α. υπέρ των σωμάτων ασφαλείας, το προβλεπόμενο ποσοστό στο Στάδιο και ότι άλλο προβλέπεται.
  Επίσης τα έξοδα διαιτησίας, την αποζημίωση του ιατρού του αγώνα, των  παρατηρητών και κ.τ.λ. θα καταβάλει ο γηπεδούχος. Το ενεργητικό και παθητικό του αγώνα ανήκει στο γηπεδούχο σωματείο.
  Η Ε.Π.Σ. Χίου δεν έχει καμία ευθύνη στην οικονομική διαχείριση του αγώνα.
Tα ραδιοτηλεοπτικά δικαιώματα θα ανήκουν στα Σωματεία.
  Τα έξοδα μετακίνησης των ομάδων βαρύνουν τα σωματεία.

Ιστοσελίδες, εφημερίδες, ραδιόφωνα και τηλεοράσεις, έχουν ως κεντρικό αντικείμενο εργασίας το ποδόσφαιρο, τις ομάδες σας, τους ποδοσφαιριστές σας.
Τα στιγμιότυπα, οι μεταγραφές, οι συνεντεύξεις και - κυρίως- τα επεισόδια, αποτελούν πηγή εσόδων για πολλούς...
Λίγα πολλά δεν έχει σημασία, όλοι γνωρίζουν τις δυσκολίες στη διαφήμιση αυτή τη χρονική περίοδο...
Και όλοι τις κατανοούν....Τους παράγοντες που αιμορραγούν όλο και πιο πολύ - με το αίμα να τελειώνει κι αυτό - ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ??

Υ.Γ
Άσχετον.....
Σημείο που περιλαμβάνεται στην φετινή προκήρυξη της ΕΠΣ Θεσπρωτίας...(έτσι να μη λέτε πως συνέχεια Κέρκυρα έχει το μενού...!!)

6. ΠΑΡΑΒΟΛΟ - ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – ΠΡΟΣΛΗΨΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ – ΤΗΡΗΣΗ ΤΑΞΗΣ (άρθρο 7 παρ. 1 του ΚΑΠ)
Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου τα σωματεία μέλη μας, λόγω της οικονομικής κρίσης, για την περίοδο 2012-2013 δεν θα καταβάλουν παράβολο συμμετοχής στο πρωτάθλημα.
Τα σωματεία  της Α΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας είναι υποχρεωμένα να έχουν κατά την έναρξη του πρωταθλήματος  προπονητή, ο οποίος να έχει εφοδιαστεί με την απαραίτητη ταυτότητα της αρμόδιας υπηρεσίας της ΕΠΟ.

Είπαμε, κάποιοι έχουν δυνατότητα επαφής με την πραγματικότητα και το δείχνουν εμπράκτως...


4 σχόλια:

  1. τιμή και δόξα στον Αλέκο.Αλλά ξεχνάς και τον άλλο σύντροφο το Μάρκο (Λαγκάδα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. KAI ESY TORA PERIMENEIS OI MALTHAKES OI PARAGONTES NA KATSOYN NA SYZHTHSOYN GIA OLA AYTA.
    XAXAXAXAXAXAX
    TA THLEOPTIKA EINAI KAYTH PATATA EXOYN MATHEI STO TZAMPA OLOI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δηλαδη θες τωρα οι παραγοντες να ζητούν € από τα τηλεοπτικά.Μακάρι να γινει κατι τετοιο ΑΛΛΑ!!!!!!!: αν ζητήσουν λεφτά και κάποιος δεν θέλει να τα δώσει που θα δούνε μετά τη φάτσα τους σε δηλώσεις και πανηγυρια?
    Όσο για τα επεισόδια να επέμβουν τα μέλη της επιτροπής της ΕΠΣ κατα της βίας και να απαιτήσουν να μην τα δείχνουν.ΑΠΛΟ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΜΟΥ.
    ΜΠΟΡΕΙ Η ΑΝΩΤΕΡΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ (1Η) ΝΑ ΚΟΣΜΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ??
    ΦΟΒΕΡΕΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΕΣ ΔΙΑΤΑΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.