Κυριακή, Μαΐου 12

Συγνώμη Γιάχου....

Την ώρα που κάποιοι δηλώνουν πως δεν είδαν καλά!!! τη φάση και δεν έχουν άποψη και πως θα αποφασίσουν οι....επιτροπές...!!! ο Θανάσης Γιάχος ζητάει συγνώμη...



«Εκανα έγκλημα, κατέστρεψα την καριέρα μου»




«Είδα την φάση. Έκανα... έγκλημα. Κατέστρεψα την καριέρα μου. Δεν άφησα το παιχνίδι να εξελιχθεί όπως έπρεπε», τόνισε ο διαιτητής από τη Χίο στους Αρκάδες, στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ, αναφορικά με το χέρι του Μανιάτη στο 68' στην κεφαλιά του Σανκαρέ, στην οποία δεν καταλόγισε πέναλτι.
Ο εκ των ιδιοκτητών του Αστέρα, Δημήτρης Μπάκος, του τόνισε: «Πρέπει να βγεις και να ζητήσεις δημόσια συγγνώμη από τον κόσμο του Αστέρα».

Όταν ο Σταύρος Τριτσώνης, που ήταν ένας εκ των δύο επιπρόσθετων διαιτητών, ο οποίος, μάλιστα, ήταν μπροστά στη φάση με το χέρι του Μανιάτη, θέλησε να προσεγγίσει τους ανθρώπους του Αστέρα και συγκεκριμένα τον Δημήτρη Μπάκο, ο Καρδιτσιώτης τεχνικός τον απέτρεψε, με βάση το πώς ήταν η κατάσταση.Εκεί ήταν και ο Σάκης Τσιώλης, ο οποίος λειτούργησε «πυροσβεστικά», βλέποντας ότι ο Γιάχος ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση καθώς είχε βάλει τα κλάματα.
Όταν ο Σταύρος Τριτσώνης, που ήταν ένας εκ των δύο επιπρόσθετων διαιτητών, ο οποίος, μάλιστα, ήταν μπροστά στη φάση με το χέρι του Μανιάτη, θέλησε να προσεγγίσει τους ανθρώπους του Αστέρα και συγκεκριμένα τον Δημήτρη Μπάκο, ο Καρδιτσιώτης τεχνικός τον απέτρεψε, με βάση το πώς ήταν η κατάσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.