Δευτέρα, Μαΐου 27

ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ: "Στη δημιουργία δεν υπάρχουν όρια"

Ανακοίνωση εξέδωσε η Καλλονή, πανηγυρικού ύφους για την άνοδο στην Super League για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας, άνοδος που σφραγίστηκε με την ισοπαλία 2-2 κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου στο φινάλε της κανονικής διάρκειας σεζόν.
Αναλυτικά: 
"Όσο κι αν πιστεύεις στα όνειρα μόνο τη στιγμή που βγουν αληθινά, κάποιες φορές καταφέρνεις να πείθεις τον εαυτό σου πως τόσο καιρό δεν ήσουν απλά ένας ακόμη δεισιδαίμονας. Εμείς, εσείς, όλοι μας, οι φίλαθλοί μας, δεν την ονειρευτήκαμε αυτή την άνοδο, τουλάχιστον με την έννοια που η επιστήμη ερμηνεύει τα όνειρα∙ δεν έβαλε, δηλαδή, το χέρι του ο Μορφέας.
Εμείς σε όλο αυτό το «όνειρο» ήμασταν ξύπνιοι∙ ζούσαμε, λειτουργούσαμε, δημιουργούσαμε και φροντίζαμε γι'αυτή την ομάδα, όχι γιατί κάποια ανάγκη μας το επέβαλε, αλλά γιατί η ΑΕΛΚ ως ζωντανός οργανισμός είχε την ικανότητα να μας κρατάει «δέσμιούς» της, να μας σαγηνεύει, πείθοντάς μας κάθε φορά πως είναι Καλλονή. Έτσι, σχεδόν αβίαστα ταυτίσαμε τους εαυτούς μας με αυτή. Βρίσκαμε τους ρυθμούς της καθημερινότητάς μας μέσα από αυτή και έφτασε πολλές φορές να είναι  αυτή η τελευταία μας σκέψη πριν κοιμηθούμε.
Φτάσαμε στην άνοδο γιατί το αξίζαμε! Γιατί δυόμιση χρόνια ακατάπαυστης δουλειάς από το γήπεδο, το γραφείο, το σπίτι, δεν εφησυχάσαμε ποτέ. Ξέρετε, η δουλειά για εμάς, από τον Πρόεδρο και τη διοίκηση μέχρι τους ποδοσφαιριστές και τους εργαζόμενους στην ΠΑΕ, δεν μετράται σε ώρες εργασίας αλλά σε ώρες δημιουργίας.
Η Καλλονή δημιουργήθηκε και στη δημιουργία δεν υπάρχουν όρια, δεν υπάρχει κούραση, δεν υπάρχουν συμβιβασμοί. Αυτή την ώρα γράφεται ιστορία απ' την ΑΕΛΚ μας. Μια ιστορία στον αθλητισμό και στον πολιτισμό της Λέσβου. Στον μακραίωνο πολιτισμό της Λέσβου η άνοδος αυτή στην μεγάλη κατηγορία, στην ΣούπερΛίγκα, ποιος ξέρει, ίσως μετά από χρόνια να είναι το σημείο αφετηρίας μιας όμορφης αθλητικής -και όχι μόνο!- ιστορίας που κράτησε για χρόνια.
Πάντως, σε κάθε περίπτωση, όπως έλεγε ένας Ιταλός φιλόσοφος, «Κάθε Ιστορία είναι Σύγχρονη Ιστορία» και πόσο χαρούμενοι είμαστε που αυτή την ιστορία τη γράφουμε εμείς κι εσείς μαζί."


1 σχόλιο:

  1. "η δουλειά για εμάς δεν μετράται σε ώρες εργασίας αλλά σε ώρες δημιουργίας."
    Ας το καταλάβουν και οι δικοί μας. Από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.