Παρασκευή, Μαΐου 17

Μεγάλη χορηγία Μαρινάκη....


Χωρίς έξοδα διαιτησίας θα καταρτίσουν τους προϋπολογισμούς για τη νέα περίοδο τα ποδοσφαιρικά σωματεία της ΕΠΣ Πειραιά αφού σε αυτόν τον τομέα επέλεξε να διοχετεύσει την χορηγία του προέδρου του Ολυμπιακού, ο υποψήφιος Γ.Ανατολάκης..
Διαβάζουμε σχετικά στο diaititis.gr


Ο «ΝΕΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ» και ο επικεφαλής του Γιώργος Ανατολάκης ανακοινώνουν ότι για την νέα αγωνιστική περίοδο, ο ηγέτης του Ολυμπιακού κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, με την εκλογή της παράταξης θα διπλασιάσει την οικονομική χορηγία προς την ΕΠΣ Πειραιά.
Ο συνδυασμός αποφάσισε αυτήν την οικονομική ενίσχυση της "ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ Α.Ε.", να την διαθέσει εξ΄ ολοκλήρου για την ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΕΞΟΔΩΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΪΚΏΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ, με σκοπό την οικονομική ανακούφιση των σωματείων.
Πιστεύοντας ότι τα σωματεία απαλλάσσονται έτσι από ένα τεράστιο βραχνά, ο «ΝΕΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΌΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ», ευχαριστεί θερμά τον διευθυντή της «ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ Α.Ε.» κ. Βασίλη Βασιλειάδη, για την συμβολή του στο θέμα και για όλες τις θετικές του ενέργειες προς όφελος του Πειραϊκού ποδοσφαίρου.

4 σχόλια:

  1. re file giati prosvalis ton KYRIO PARI???? ti sxesi exei me aytoys??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οταν λες Πάρις Παπής εννοείς τον γνήσιο ή αυτόν που αποκάλεσαν έτσι σε ραδιοφωνική εκπομπή της Δευτέρας?
    Στην ουσία τώρα ας μην ήταν γίδια(επίκαιρο λόγω Βουλής ) ή κότες ( διαχρονική αξία)και μόνο να τους ενδιαφέρει η προβολή τους, ορισμένοι που μόνο μανιχέστα ξέρουν να βγάζουν (αλήθεια αυτός που το δημοσίευσε έχει αποκαλύψει αυτούς που του το έδωσαν?) και θα σου λεγα εγώ χιλιάρικα που θα έπεφταν (παλιές καλές εποχές)
    Υ.Γ. τα κάστρα πέφτουν από μέσα.....
    Καλά μπάνια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΤΑ ΜΑΘΑΤΕ? ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΤΩΡΑ ΕΙΠΑΝΕ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΓΙΑΧΟΥ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΕΧΕΙ ΣΤΡΙΜΩΞΕΙ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΕΔ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ. ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ ΠΩΣ ΠΟΛΕΜΑ ΓΙΑΧΟ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αυτο το παλαιόπαιδο ο Σταυρακάκης φταέι για ολα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.