Κυριακή, Μαΐου 12

Γιάχος: “Δεν έκλαψα, ούτε είπα ότι καταστράφηκε η καριέρα μου”

soccerplus
Με δηλώσεις του ο Θανάσης Γιάχος διέψευσε τα δημοσιεύματα μετά τον τελικό, τονίζοντας πως ουδέποτε έκλαψε μετά το τέλος του αγώνα και σε καμία περίπτωση δεν είπε πως καταστράφηκε η καριέρα του. 
Η είδηση του τελικού Κυπέλλου ήταν το ότι σύμφωνα με τους ανθρώπους του Αστέρα, ο διαιτητής της συνάντησης Θανάσης Γιάχος που δεν είδε το πεντακάθαρο πέναλτι στο διώξιμο της μπάλας με το χέρι από τον Μανιάτη, ζητώντας συγνώμη από τους Αρκάδες, έφτασε στο σημείο να κλαίει και να τονίζει πως καταστράφηκε η καριέρα του.
 Ωστόσο ο ίδιος διέψευσε τόσο το κλάμα, όσο και την έκφραση για καταστροφή της καριέρας του και μιλώντας στο chiospress.gr, τόνισε σχετικά: “Ουδέποτε έγιναν αυτά που γράφτηκαν σε κάποια ΜΜΕ, δηλαδή ουδέποτε έκλαψα και είπα ότι καταστράφηκε η καριέρα μου, συγγνώμη ζήτησε ο κ. Τριτσώνης και κατ’ επέκταση εγώ που ήμουν διαιτητής του αγώνα”.

Απορία: Ποιος δεν γνωρίζει τον πειθαρχικό των διαιτητών περί δηλώσεων? Κάποιος πρέπει να ενημερώσει κάποιους σχετικά για να μην εκτίθενται!
Και να μην εκθέτουν και άλλους...!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.