Πέμπτη, Μαΐου 9

Ρε τι κάνουν αυτοί....!?

Καθόλου μα καθόλου καλά δε πάνε στην ΕΠΣ Αρκαδίας... 
Ρε αυτοί θα βγουν απ' τα παράθυρα με τα χουβαρνταλίκια τους...
Α-πα- πα-πα...αυτοί χαλάνε τη πιάτσα λέμε...!
Και να τα Λωφορεία (καλά εμείς με παπόρι πάμε δε λέει με λωφορείον ) και να και τα σητήρια του αγώνως ( για γκαζόζα στο ημίχρόνιο δεν γνωρίζουμε)....!



Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αρκαδίας

Ανακοίνωση


ΛΕΩΦΟΡΙΟ ΤΕΛΙΚΟΥ 09/5/2013 

Η Ε.Π.Σ. ΑΡΚΑΔΙΑΣ, συμμετέχοντας στην κορυφαία γιορτή του Ελληνικού Ποδοσφαίρου που είναι ο Τελικός Κυπέλλου Ελλάδος, ναύλωσε λεωφορείο για την μεταφορά των ποδοσφαιριστών των Μ.Ο. Παίδων και Νέων καθώς και των Διαιτητών της διαθέτοντας τους και τα εισιτήρια του αγώνα.

2 σχόλια:

  1. ΚΑΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΧΙΟ ΑΝ Π.Χ ΕΒΓΑΙΝΕ Η ΕΠΣ ΧΙΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΣΤΕΛΝΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΟΛΥΜΠΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ?????
    ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ.....ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ. ΟΛΟΙ ΟΙ ...ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ... ΘΑ ΣΤΑΥΡΩΝΑΝ ΤΟΝ ΣΑΡΡΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝΕ. ΚΑΙ ΝΑ...ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΠΟΙΝΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΑ ΛΕΓΑΝΕ ΚΑΤΙ ΑΡΡΩΣΤΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΥΑΛΟ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΥΑΛΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΡΙΣΤΑ ΟΤΙ ΤΑ ΝΙΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΧΙΩΤΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ.ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΚΡΙΝΕΤΕ ΕΞ ΙΔΙΩΝ ΤΑ ΑΛΛΩΤΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.